Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałem jak pewna dziewczyna była nago z pijakami masakra

Polecane posty

Gość gość

Ode mnie z osiedla, w sobote wracałem po 22 rowerem przez rzeczke i łaki ktore obok mnie są i to tradycyjne miejsce pijakow, a ona tam pijana jak cholera z 5cioma chłopakami 20-30lat osiedlowe lumpy i jakis stary dziad. Ona w samych majtkach, ledwo widziałem bo to tylko lampka rowerowa ale widac bylo tez od latarni obok przy drodze...wiem ktora to dziewczyna i dwoch typów kojarze, ona w ogole jest yebnięta, kiedys widzialem jak szczała za przystankiem w krzakach, ciagle z psem łazi, chyba nie pracuje. Wiem ze to jednostka a nie norma ale...to upadek ludzkosci, pijana dziewczyna z lumpami, pewnie skonczylo sie to grupowym seksem a potem takie łajzy chcą kase z mopsu na bachora. Radom, os. Wośniki. Kto tu mieszka to kojarzy.

Gość polski gwałcący chłop
a ciebie goła baba zainteresowała , a nie masz nic do twoich osiedlowych lumpów? Szkoda ! Widziałeś tylko babę goła hhaha typowa polska łajza szkoda że nie zadzwoniłe.s na policje palancie! pewnie jeszcze w krzakach siedziałeś :D na 100% skoro takie info podajesz

Gość zastanów asie f
hahah pisze że nago , pozniej zew mjatkach hhaa

Gość gość
Dokładnie. Tyle szczegolow to pewnie podglądales, kazdy facet to zbok. Dlaczego obwiniasz te dziewczyne? Sama sie rozebrala i sama r*****a? Wiekszosc facetow to bydło i dewianci.

Gość gość
Jak jest lato i goraco cos dziwnego?

Gość dgbvryhgtfr
palant , powienien interweniowa ca siedział w krzakorach i sie przyglądał, dałabym głowe że pewnie sam przysiadł by sie do paczki lumpów

Gość gość
nie tyle goła baba, co zestawienie goła baba z pijakami, każda laska powinna czuć niechęć na samą myśl o przebywaniu z facetami, którzy nie reprezentując niczego ciekawego potraktują ją (a ona na to pozwoli) jak szmatę, nie sądzisz?

Gość gość
ludzie chca sie bawic i uzywac zycia :-D

Gość gość
radzę uczyć tego swoją córkę w przyszłości :D

Gość gość
ja kiedys widzialem jak jedna przystanela na ulicy i sikala na stojaco To jest dopiero .. :-D serio!

Gość gość
Pewnie taka sama meliniara jak ci faceci :O

Gość młfgyhujhbvnjkl
tak ? a ja widziałam z moim partnerem poslką rodzinę pania nauczycielke któa zamiast robić w WC jak człowiek to przy ludziach i własnych dzieciach robiła na trawniku! akurat w poblizu był hausmaister i pania wylegitymował i wezwał policaj zapłaciła mandat i dostała opr.A tak sobie pomyślałąm kurcze , mam nadzieje ze to nei polacy! Szok!