Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nacija

Moja przyjaciółka jest zaborcza i zazdrosna

Polecane posty

Gość Nacija

Witam wszystkim. Mam pewien problem. Moja przyjaciółka jest o mnie zaborcza. przyjaźnimy się już 3 lata, bardzo dobrze się dogadujemy, chętnie spędzamy ze sobą czas i uważam, że mogę jej powiedzieć wszystko.W ciągu roku szkolnego spędzamy ze sobą niedużo czasu, gdyż każda z nas ma swoje obowiązki. Ale kiedy zaczęły się wakacje, prawie każdy dzień spędzałyśmy razem, kilka godzin dziennie, a wieczory to była nasza ulubiona pora dnia. Wszystko się zmieniło, od kiedy zaczęłam mieć chłopaka. Spotykam się z nim co drugi dzień lub codziennie na jakie 2-3 godziny. Mimo to i tak poświęcam jej dużo czasu, o wiele więcej niż dla niego. Przedwczoraj zrobiła mi awanturę, że niby poświęcam jemu więcej czasu itp. dziś mnie przeprosiła i powiedziała, że trochę przesadziła. Było dobrze, cały następny dzień zaplanowałyśmy na spędzenie go razem w towarzystwie naszych innych wspólnych dobrych znajomych. Z tej racji dzisiejszy wieczór postanowiłam spędzić z chłopakiem. Kiedy jej to powiedziałam, zaczęła prezentować swoje niby "fochy" i teksty typu "boże to jutro się z nim spotkasz czy pojutrze, nie umrzesz, czego będziesz z nim dziś wychodzić". Odczuwam, że zaczyna mnie to męczyć. Tym bardziej, że obraża mojego chłopaka i gada na niego dziwne rzeczy.Lubię spędzać z nią czas, spotykamy się codziennie, ale jak tak się zachowuje, to tracę ochotę na przebywanie z nią.Wygląda na to jakby chciała sterować mną. Co mam zrobić, żeby to zmienić? tkwię w dżungli niepewności ;/

Gość gość
olej ją, takie osoby zawsze robią ferment za plecami.