Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Krrrrr Rrrrr

Normalnie aż nie mogę uwierzyć w te afery z Lookrecją | Noxelią i Masterem111

Polecane posty

Gość Krrrrr Rrrrr

To jest po prostu niewyobrażalne jak chorzy, tępi i zdegenerowani ludzie wchodzą na to forum. Lookrecja - seks przed kamerami za żetony, plucie na twarz, nacinanie żyletką Noxelia - prostytuowanie się za mp3, wyzywanie innych i życzenie im śmierci Master111 - naciąganie moszny na słoik, denny blog, zboczone posty prawiczka o analu

Gość gość
uppppppp

Gość gość
zapomniałam o Lady Love, która znalazła pół żywego kota i zamiast wydać 50 euro na uśpienie go woziła od szpitala do szpitala i w końcu zostawiła umierającego na deszczu, do tego tańczy,śpiewa, a raczej wyje i piecze torty za hajs grubego Filipa

Gość stawiam kloc w bieszczadzka no
jak to zostawiła umierającego kota na deszczu????????????????????????? :O a to szmata........

Gość gość
nie każdy da 50 euro na jakiegoś futrzaka :O

Gość prawictwo pospolite125
lookrecja jest ładna dziewczyna jak na polskie standardy

Gość gość
nie o niej temat więc spiertalajcie z nią i z tym sierściuchem

Gość gość
lookrecja może sie podobać jedynie kompletnym desperatom:o

Gość gość
ale na swojego kota wydała 200 albo 300 euro :/ mogła w ogole go nie brać zamiast dawac mu nadzieje, byl taki temat, afera, ciela sie wtedy z Noxą bardzo, ale potem Noxelia wrzucala filmiki o swojej zawartosci sweet torebki a Lady Love jej napisała,że jest fajna i sie zakumplowały , kciukiem bardzo to zobaloało i zaczela sie mscic ma bylej przyjaciolce

Gość gość
dajcie wiecej info o tych 2, bo lookrecje znam

Gość kjoioi
Lady Love lubi seks analny .. Pisałą o tym na erotycznym w temacie - --DLACZEGO faceci lubią sex analny. Przecież to OBRZYDLIWE I CHORE! -- poszukajcie a znajdziecie

Gość gość
ale noxelia ma o wiele lepsze ciało

Gość gość
coraz wiecej sexafer na kafe :D :D

Gość gość
lookrecja ladna?? twarz mzoe ok ale cialo ma strasznie paskudne,

Gość gość
noxelia to ciepła,pogodna sympatyczna dziewczyna,zawsze skora do pomocy,w dodtatku bardzo ładna,inteligentna i przebojowa lukrecja,dziewczyna bardzo ładna,zaradna,wygimnastykowana,wesoła o wysokim poczuciu wartości i wielkiej emapti master,przystojny młody człowiek zwany sztukmistrzem z stalowej woli,wytrawny polityk,znawca globalnej sceny socjo-trancsendentalnej,nieprzeciętnie inteligentny,sympatyczny,ciepły,rodzinny,wysportowany,idealny kandydat na męża stanu TO JEST CAŁA PRAWDA O TYCH JAKŻE ZNAMIENITYCH CZŁONKACH NASZEJ SPO\LECZNOŚCI A TY JADOWITA ŻMIJO JESTES NIKIM SZKALUJĄC DOBRE IMIĘ NASZYCH BOHATERÓW WON KANALIO Z FORUM!!!!!

na swojego kota wydalismy 700 euro, lekarz nie dawal mu szans przezycia, drugiego potraconego kota przez samochod znalezlismy dzien pozniej kiedy to moj lezal w izolatce, wzielismy go poturbowanego do domu, oddzwonilam wszystkich znanych mi lekarzy w okolicy, dzwonilam do instytucji Bianca ktora niby zajmuje sie takimi przypadkami, nikt nie chcial go przyjac, to byl pierwszy dzien swiat.. kociak byl z nami dzien, probowalam go karmic przez butelke, oczyscilam mu rany w koncu zawiezlismy go do tej istytucji bianca, chodzilismy, czekalismy, dzwonilismy i nic, wiec zostawilismy go w pudelku okrytego recznikiem pod brama. Kociaka zabrano - zmarl na stole operacyjnym, bo mial zbyt duze obrazenia, zlamana szczeka, udar mozgu - wiem, bo pisalam z dziewczyna z Bianca przez maila, zeby sie dowiedziec wszystkiego na temat tego kociaka.. ale mniejsza, zrobilismy co moglismy Od 4 dni mam nowego znajde w domu, bialego kociaka ktory szwedal sie brudny po ulicy - na moje oko bedzie miala mlode.. kociak zostaje z nami - nie wiem w ogole po co to pisze, skoro wiekszosc z Was i tak ma wyrobiona o mnie opinie bezdusznej suki

Gość gość
"master,przystojny młody człowiek zwany sztukmistrzem z stalowej woli,wytrawny polityk,znawca globalnej sceny socjo-trancsendentalnej,nieprzeciętnie inteligentny,sympatyczny,ciepły,rodzinny,wysportowany,ideal ny kandydat na męża stanu" LOL, dawno sie tak nie obśmialam!!!! :-D