Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zostac fryzjerem po 30 tce

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam prawie 32 lata i wyuczony zawód inż do niczego mi nie potrzebny, dodam że niewykonywany.... od zawsze marzylam by zostać fryzjerem, stylista ale.... byłam głupia bo posłuchałam mamy,która nie chciała się zgodzić na zawodówke... teraz jestem stara, mam nie ciekawa pracę i marzenia stały się jeszcze bardziej pożądane! Czy jest możliwość kształcenia się gdzieś, dobrej szkole w moim wieku?!

Gość gość
Ludzie ale wy jesteście wygadani..... Ją tu potrzebuje informacji !!!

Gość gość
Moja znajoma koło czterdziestki z urzędu pracy ma coś w rodzaju rocznego stażu (dokładnie nie wiem jaka to forma pracy) i w zakładzie fryzjerskim pracuje jednocześnie ucząc się fryzjerstwa na klientach :D Ale ona była bezrobotna.

Gość gość
Mam pracę która niestety przyprawia mnie o mdłości ale jest.... chce tylko wiedzieć czy ktoś słyszał o takim udanym przypadku żeby w tym wieku zacząć się szkolić. Nieukryawam że już w podstawówce obcinalam koleżanki i kolegów....

Gość gość
W nosie ile kosztuje, zaoszczedze ale pójdę tylko gdzie bo nawet zawodówki nie mam... chce spelnic swoje marzenie i robić to co naprawdę chce....

Gość gość
Dodam że jestem z okolic włocławka - kujawsko-pomorskie