Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niska

Polecane posty

Gość gość

Mam duży kompleks mam 18 lat i 154 cm wzrostu :( Boję się że nie znajdę sobie przez to chłopaka bo gdy stoję przy jakimkolwiek facecie wyglądam jak dziecko :(

Gość lilikaaa
Zainwestuj w wysokie szpilki, albo buty na koturnie. Jest cała masa facetów o wzroście ok 170 cm, ktorzy mają podobne do Twoich kompleksy, bo laski ich ignorują bo są niscy... Mój mąż ma 173 i jest niewiele wyższy ode mnie i bardzo się cieszę, bo jakby był wyższy to już pewnie dawno jakaś panna by mi go sprzątnęła sprzed nosa, a tak mam super faceta :D

Gość gość
a ja mam 160 i chciałabym mieć wysokiego faceta ;(

Gość gość
takie malutkie dziewczyny sa bardzo fajne,jeżeli nie masz innych defektów,nie masz się czym stresować

Gość gość
spoko, wysocy mężczyźni lubią małe karzełki, przy nich czują się bardziej męsko, więc nie panikuj. A jak masz kompleks to noś szpilki, albo koturny, ale koturny nie mogą być na zbyt wysokim obcasie, bo jeszcze bardziej podkreślą to, że jesteś niska, albo wysokie koturny, ale tego typu: http://img.szafa.pl/forum/0/foto_cache/13c/6eb/c41/9e7/005/8ad/336/42b/e5b/9e8/b1_500x640.jpg

Gość Gawedza
Taa, jak dziecko chciałabyś Tu na kafe to w ogóle każda wygląda młodziej :D Jest masa kobiet o wzroście 150 - 160 cm i wcale nie wyglądają jak dzieci i nie jesteś wyjątkowa przykro mi :)

Gość gość
własnie nie noś żadnych koturnów czy szpilek,nie licząc specjalnych okazji,nie noś bo jak ściągniesz to ktoś się moze mocno rozczarować,to tak jak facet jest łysy i nosi peruke,a co jak przyjdzie się rozebrać:-D bądż naturalna i nie kombinuj

Gość Mala 155
Mi sie wysocy nie podobaja. Sa nieproporcjonalni

Gość Mala 155
Bylam pol roku z facetem 175-178 i byl zdecydowanie za wysoki moim zdaniem. Obecnie mam takiego 170 i jest ok

Gość Mala 155
jak mi wsadzał siusiaka to strasznie bolało,aż mi oczy wychodziły na wierzch:-( niscy maja trochę mniejsze penisy

Gość Gawedza
Mam 3 niewysokie koleżanki152 cm, 153cm i 158 cm. Z nich 2 uważają, że przez wzrost wyglądają młodo te 153 cm i 158 cm. Jedna wygląda mniej więcej na swój wiek, a drugiej dają więcej 3-4 lata. Noo, ale one wyglądają wg siebie jak dziecko bo mają wzrost dziecka wg nich.

Gość gość
najgorzej jak niska kobieta ma wielki zad

Gość Gawedza
Jedna z tych moich koleżanek uważająca, że wygląda mega młodo, wręcz jak dziecko, ma właśnie całkiem pokaźny tyłek, kobiece kształty. Jak ludzie w myślach oceniają czyjś wiek to nie przez przyzmat czy ktoś ma 150 cm czy 160 cm czy 170 cm, a po prostu po TWARZY.

Gość gość
Nie przejmuj się. Ja mam wzrost modelki 178 i też nie jest mi z tym tak fajnie, bo lubię chodzić w wysokich szpilkach 12-15 cm a mój mąż ma 188. Za wysoka jetem, oddałabym ci z sześć centymetrów.