Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trwale perfumy damskie z ogonem

Polecane posty

Gość gość

znacie takie, ktore naprawde sa trwale i do tego unosza sie w powietrzu i zapacha ciagnie sie za osoba? lubie zapachy slodkie ale nie mocne. co myslicie o la vie est bell lub chance?

Gość gość
La vie est belle <3 Ja mam zapach inspirowany z zapachowiec.pl i on ma moc :D naprawdę ma ten ogon i intensywność

Gość gość
Carolina Herrera- Good Girl - zdecydowany, intensywny, słodki a zarazem elegancki zapach. Polecam zakup z galeriazapachow.pl Tanio a zapachy jakościowo rewelacyjne

Gość gość
La Vie est Belle jest świetny, a myślę, że warto zwrócić także uwagę na Cacharel-Amor Amor. Oba kupuję na zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona :D

Gość gość
Lancome-La Vie est Belle, Yves Saint Laurent-Black Opium oraz Hugo Boss-Deep Red to na pewno perfumy warte uwagi. Od dawna używam ich zamiennie i są świetne. Zamawiam na zapachowiec.pl ze względu na cenę oryginalnych ale te z rozlewni na zapachowiec.pl też są dobre ;)

Gość gość
La Via belle okropny smrod , na wymioty zbiera

Gość gość
Jeśli chcesz naprawdę trwałe perfumy kupić to zajrzyj sobie w ten link https://www.zapach-orientu.pl/ Perfumy są naprawdę mocne i utrzymują się długo. Niedawno koleżanka mi tą stronę podesłała. Zapachów jest sporo, każdy ma inną nutę zapachową więc może coś Ci podpasuje. Pozdrawiam :)