Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mlodziutkie mamy dwojki dzieci lub w drugiej ciazy Sa tu takie

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata i mam termin na pazdziernik. mamy juz coreczke 3 letnia. sa tu inne mlode mamy ktore maja wiecej niz 1 dziecko lub beda mialy kolejne?

Gość Tajemnieczy mysi sprzet
Jak bym czytala o sobie. Tez mam 24 l, mam 3l corke i jeste w 4m ciazy.

Gość gość
Twoje dzieci byly planowane? pierwsza corka to byla wpadka, po narodzinach wzielismy slub, a druga coreczka planowana;)

Pierwsze dziecko bylo nie planowane, potem wzielismy slub a drugie dziecko mielismy w planach ,,zrobic,, po wakacjach ale wyszlo troche wczesniej;)

Gość gość
takie młode i już dwójka.....

Za tydzien lecimy do grecji i troche obawiam sie lotu, ja w ciazy i jeszcze 3 latka ciagle marudzaca;/

Gość gość
hej a gdzie lecicie do Grecji? pytam bo ja tez lecę na Kretę na tydzień 31 sierpnia.

Gość gość
Hej też mam 24l. 2 letniego synka i termin na październik. Ciąże planowane.

Gość anulkadr
Ja mam 26 lat, 2 synków, jeden 8 lat,a drugi 6 lat.

My tez na krete;) a dokladnie na hersonissos

Gość gość
miało być termin na listopad :)

mam 25lat córeczkę 2lata5miesiecy i termin na styczeń :) hm... tylko czy 25 lat to młodziutka to nie wiem hihi :D

Gość niedoswiadczonaaaa
w jaki sposob wpadlyscie, jesli oczywiscie mozna wiedziec? Chlopak namawia mnie na seks przerywany i zastanawiam się czy są przypadki zajsc w ciąże.

Gość gość
Jak najbardziej przez stosunek przerywany można wpaść, a nie chcesz zdecydować się na tabletki?

Gość gość
abyssa 25 to nie młodziutko nawet 24 kiedyś taki wiek to norma. Jakiej płci drugi dzidziuś?

Gość niedoswiadczonaaaa
Właśnie o tym mysle. Duzo czytalam ostatnio o stosunku przerywanym wiele osob chwali ta metody, stosuje ja juz kilka lat, no ale są tez opinie, ze nawet jesli kobiety nie wpadly to nabawily sie nerwicy. Dlatego tabletki czy plastry są chyba najlepszym wyjsciem :)

Gość wyrazcie swa opinie
Witam Was drogie mamy, trochę odbiegnę od tematu -ale tylko na chwile, bo mam pytanie z innej beczki. Jako że jesteście już mamami to możecie mi coś doradzić...? Idzie mi 23 rok, i chciałabym zajść w ciąże, ale boje sie że nie dam sobie rady, niektóre pisały że trzeba unormować harmonogram dziecka- o wybranych porach najlepiej kłaść spac karmić,kąpać. obawiam sie że nie będę umiała sobie z tym poradzić. Poza tym, teraz pracuje(na zleceniu za 1100/1200) ale jak zajdę w ciążę to w końcu bede musiała zrezygnowac z pracy, a ponoć wychowanie dziecka wymaga sporych pieniążków-jakie jest wasz zdanie?(mieszkam w mieście ale jest tu ciezko o prace wszyscy chca zatrudniac na zlecenie a nie na zwykłą umowe) Narzeczony ma stałą prace,narazie zarabia ok 2,5 ale czy to wystarczy dla naszej trójki? Jak bardzo zmieniało się Wasze życie po porodzie, czy spotykacie sie ze znajomymi wychodzicie jeszcze na jakies np. dancingi? Nie jestem osobą imprezowa wychodze raz na 2 czy 3 miesiace na jakąś dyskoteke i tyle. Teraz jestem nie zależna a po urodzeniu dzieciaczka przeraża mnie uwiązanie na stałe w domu. Jeśli będzie któraś z Pań miała ochote to może mi opisać jak to mniej wiecej wygląda u niej. Pozdrawiam.

Gość gość
Myślę, że finansowo poradzicie my podobną sumę mamy na 4 :) jeżeli będziesz miała pomoc rodziny to na pewno uda się gdzieś wyjś raz na jakiś czas. Jeżeli już czujesz, że jesteś gotowa na dziecko to myślę że wszytko przyjdzie samo :) obawy ma każdy.

Gość od tej Krety
to my do miejscowości Chania ( to się chyba nie spotkamy)

Tez zastanawialismy sie nad Chania ale w dzien zakupu wczasow zdrozal hotel wiec wzielismy tanszy. Jeszcze dostalismy rabacik w tui. Juz sie nie moge doczekac tylko obawiam sie lotu:(

Gość od tej Krety
a ile płacicie w TUI (pytam z ciekawości) my z Itaki 8,5 tys ale jest nas czwórka ( dzieci 5 i prawie 4 lata). plus all inclusive.

Ja mam 22 lata i 9 miesieczna coreczke. Termin na 1 marca ale jeszcze nie znamy plci. 19maca koncze 23 lata :)

Do wyrazci opinie Jedni za tyle zyj i im wystarcza inni maja duzo wiecej i narzekaja ze malo. Zalezy jaki masz rachunki do oplacenia, czy masz kredyt. Nam na czysto tyle zostaje i mozemy sobie pozwolic na wypady za miasto, restauracje raz w tyg i wakacje 2 razy w roku. Najlepszym wyjsciem w twojej stytuacji jest odlozenie troche pieniedzy chodziaz na pierwszy rok bo w tedy najwiecej jest wydatkow.

My placimy dokladnie 6763za 2os dorosle+ 3 latka. Wiec w sumie podobnie do was. Za dziecko wychodzi ok 1199zl.

Gość nie udawajcie
już że jesteście takie bogate bo to zabawne :D Jesteście młodymi matkami i mam uwierzyć że wszystkie z was stać na wszystko? Jaja sobie robicie? Podczas gdy połowę ludzi nie stać na nic bez względu na wiek!

A kto ku pisze ze jest bogaty? Ze ktos ma 2,5 tys na czysto to jest bogaty? Heheh

Gość nie udawajcie
Jak można w tak chorym kraju robić drugie dziecko? Przecież jedno to luksus!

Gość dvggdfg
ja 20 lat , termin na 26 luty, nad drugim nie mam co myslec jak na razie :D

Gość aaaaaaaa123456
Mam 20 lat. Córcia 2 latka zaraz kończy i druga dzidzia w drodze.termin na styczeń :) Kobitki zapraszam do pisania na grupie facebookowych mam i przyszlych mam :) https://www.facebook.com/groups/500590313356816/ Jeżli któraś z Was by sie zdecydowała prosze o nika w wiadomości celem wykluczenia nieproszonych gości :)