Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ceylonka12344

Spalacz na zmniejszenie apetytu

Polecane posty

Gość ceylonka12344

znacie jakieś dobre? wiem, że samym spalaczem nic nie zdziałam, mam dietę, ćwiczę, ale czasem dostaję taki wilczy apetyt, że nie mogę się powstrzymać. Szukam jakiegoś spalacza, który właśnie zmniejszy łaknienie i poprawi nastrój (coś z kofeiną, guaraną). Brałam term line forte kilka kapsułek, ale za słaby. Pomocy:(

Gość Babka z piasku
Popracuj nad lepszą dietą. Bardzo musisz mieć ubogą jeśli dostajesz napadów głodu. Dobra dieta to taka, po której człowiek nie chodzi w****iony i stale głodny. Nie wypadają mu włosy, nie czuje osłabienia. Lepiej samemu za własne odchudzanie się nie brać, tylko iść po poradę dietetyczną chociaż, które w tej chwili można znaleźć darmowe.

Gość ceylonka12344
dietę mam dobrą, jem 2000kcal, 5 posiłków dziennie, są węglowodany, białko, tłuszcze ja te napady mam z powodów emocjonalnych, chodziłam na terapię, ale jak terapia gówno daje:( Zna ktoś jakiś dobry spalacz na zmniejszenie łaknienia?

Gość gość
Nie ma czegoś takiego jak spalacz apetytu...Fat burnery są na tkankę tłuszczową ( na mnie najlepiej działał chitosan z olimpu ) Co do apetytu -kup sobie błonnik ( np.Błonnik z ananasem ) Po za tym lekarka powiedziała mi,że jak mam "atak"głodu mogę spokojnie otworzyć puszkę z ananasem ( najlepiej w lekkiej zalewie) i wsunąć bo ananas ma bromelinę (hamuje apetyt) ...