Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sonie żoneczka

Jakie meble do pokoju maluszka

Polecane posty

Gość taka sonie żoneczka

pokoik jest nie duży...ma około 5-6 metrów..mam już kanapę kremową szerokość 1,44 cm..i teraz nie wiem czy wystarczy sama komoda czy może z regałem ? czy jednak zdecydować się na szafę..nie mam doświadczenia w tej kwestii bo to mój pierwszy maluszek..i nie wiem jak będzie praktyczniej..

Gość gość
może lepiej na początek samą komodę, w szafie nie będziesz wieszak maluśkich ubranek na wieszakach, tylko składać w szufladzie. szafę można dokupić później za kilka lat. regał moim zdaniem to bez sensu, po co? żeby zawalał miejsce i żeby ścierać co chwile kurz. ja mam pokoik ok 12 m2, kupuję długą komodę 160 cm dł. i łóżeczko.

Gość gość
najlepiej meble meblowate :)

Gość gość
maluszek i juz bedzie spac na kanapie?

Gość gość
a może kuo mu łózko pietrowe a pod spodem postaw biurko?

Gość taka sonie żoneczka
łożko było kupione jakiś czas temu..wcześniej pokój funkcjonował jako gościnny..ale nie był urządzony..nie chce wyrzucać dobrej kanapy..która może się przydać.. a regał miał być na zabawki, miśki itp.

Gość taka sonie żoneczka
czy regał rzeczywiście jest zbędny ?

Gość ginny822
regal moze się przydac na zabawki, ja wstawiłam maluszkowi łóżeczko i komodę i własnie zaczyna mi brakować miejsca na zabawki, na razie trzymam w plastikowym pudle ale niektóre rzeczy lepiej wyglądalyby na regale

Gość taka sonie żoneczka
no właśnie o tym pomyślałam

Gość gość
Obejrzyj sobie meble stuva w ikei. Mozna wymieniac fronty I zmieniac funkcje. Meble rosna razem z dzieckiem I latwo np. Szafe przerobic na regal. Ja mam niska szafe 128cm I w niej na razie wysuwane kosze na ubranka malucha. Kanapa w pokoju dzieciecym jest spoko do karmienia dziecka, jak odwiedzaja nas nadi rodzice to na niej spia a dziecko z lozeczkiem jedzie do naszej sypialni. Tez pokoj synka ma ok. 6.5m2