Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emilka2213123

Powiększanie ust czy waszym zdaniem warto

Polecane posty

Gość Emilka2213123

moje usta nie są wąskie ani małe ,ale takiej średniej wielkości... myślicie ,że da się je powiększyć tak żeby efekt był delikatny i w miare naturalny ? czy zawsze to będzie wyglądało sztucznie? Boję się właśnie sztucznego efektu jak u Edyty Górniak np

Gość gość
Chcesz wyglądać jak glonojad to se zrób ...

Gość Emilka2213123
no właśnie nie chce wyglądać jak glonojad ... To się i tak wchłania po pewnym czasie ,ale nie chce rok wstydzic sie wyjść z domu . A zdrugiej strony czuje ,że jakbym miała delikatnie większe usta to by było lepiej

Gość gość
sa takie pomadki które powiekszaja usta .nieznacznie ale powiekszaja. maja w sobie jakis skład,ze usta lekko puchną.

Gość gość
Tylko,że nie można tych pomadek używać jak ma się w sobie wirus oprychy...ja mam zawsze skumulowany atak opryszczki więc dziękuję ...

Gość gość
serio jak glonojad wyglada moja kuzynka co sobie minimalnie powiekszyla usta - nie radze ;p

Gość gość
ja kiedys dostałam próbkę od koleżanki i nic mi nie wyszlo. Przez kilka dni miałam lekko popuchnięte wargi...i nic wiecej. A mam tez problem z "zimnem".

Gość gośćx
jak masz w planie robić laskę słoniowi, to powiększaj

Gość gość
ja mam małe usta i zamierzam kiedyś uzbierać na makijaż permanentny ust, w sumie niedrogo.Uzyskam ładny, naturalny efekt, bałabym się wstrzyknięcia.

Gość gość
Przed zdecydowaniem się na powiększanie ust warto wcześniej udać się na dokładne konsultacje i o wszystko zapytać. Ja byłam w Akademii Medycyny Estetycznej Ursynów i tam mogę polecić dr Szczepańską. Bardzo fachowy lekarz, zna się na tym co robi i potrafi dobrze doradzić. Usta przez nią wykonane mają bardzo naturalny wygląd.