Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam grubą paskude w ciąży

Polecane posty

Gość gość

a obok niej przystojny facet, jak to jest? Ona naprawde byla brzydka, typ solary z kamienicy czynszowej

Gość gość
moze miala cos czego ty nie masz

Gość gość
lepiej być grubą paskudą niż bezmózgą chudziną

Gość marcela525
tez ostatanio a dokladnie wczoraj w biedronce w kolejce za mna stala taka brzydka kobieta wogole widac ze nie chce byc ladniejsza bo poprostu jest zaniedbana wlosy tluste itd ,nie zareagowala bym bo takic po ulicy chodzi pelno ale przyciagnela moja wage tym ze wziela tylko podpaski i to takie zwykle wielka paka i ruszyla trzymajac je na pokaz jakby niosla chleb i poszla w strone parkingu i wsiadla do auta zaparkowanego kolo mojego a w nim...super przystojniak zadbany itd ..nie wiem gdzie ma oczy ze z nia jest

Gość jhahahaha a ciebie zolc zalala
bo jestes niby taka sliczna a tylko pomarzyc mozesz o przystojniaku. porobiona jestem jak czytam te ksiazniczki pindrzace sie godzinami przed lustrem i oczekujace ze ksiaze przygalopuje na bialym rumaku potem ida do biedronki gdzie nadziewaja sie na kopciuszka wsiadajacego do karety ksiecia i k***a wadaja w depreche maksiarski post tej pustej wywloki make my day!

Gość gość
Jesteście początkującymi oblesnymi plotkarami. CO WAS TO OBCHODZI?

Gość marcela525
No ja akurat mam meza tez przystojnego wiec jej nie pozazdrosscilam tylko zdziwilam. bo ja mam fajnego faceta ale i sama dbam o siebie

Gość jak to co ja to obchodzi
ona uwaza ze jest odpowiednio ladna dla przystojniaka a on w wyniku jakies pomylki albo spisku wybral brzydka w jej opinii dziewczyne do zycia razem co ma ta pieknosc teraz poczac? brzydule jej przystojniakow wybieraja!

Gość marcela ma dysonans poznawczy
doswiadczyla przykrego uczucia, kiedy jej wiedza o swiecie nie zgodzila sie z tym czego doswiadczyla naocznie;)

Gość marcela525
hehe no nie moja wina , że nie potrafie zrozumieć jak można nie dbac o siebie majac zadbanego i fajnego faceta

Gość gość
Moze jestes zwyczajnie pusta?

Gość marcala po prostu
malo rzeczy jest w stanie pojac jest zadbana i ma bardzo maly rozumek

Gość bezkredekwelbie
Óóóóóó a cóż to za pustostany tutaj, nawet dwóch szarych komórek we łbie, żeby mogły się zderzyć i zainicjować jakąkolwiek akcję. Żal tyły ściska, że brzydula ma przystojniaka? Może ma więcej niż jedną komórę we łbie ;>

Gość gość
marcela, kumaj, co innego puknąć pustą slicznotke dla której najważniejsze są ciuchy i kosmetyczka, a co innego ciepła kochająca kobietę i cudowną kochankę. Bo puste ślicznotki to w sam raz na jeden raz a nie na całe życie ;)

Gość marcela525
ktos tu sie zapedzil.Po pierwsze nie jestem jakas slicznotka chociaz tylko poprostu jestem ladna dziewczyna fakt lubie sie malowac ale bez przesady fluid i tusz do rzes wystarcza a pusta hm? zdziwila bys sie jestem z jednym facetem od 5 lat dogadujemy sie i nie jestem jakas slodka idiotka ktora mnie tu wszyscy okrzykneli heh poprostu dbam o siebie i uwazam ze kazda kobieta dla zadbanego faceta tez powinna byc zadbana ..co innego dla jakiegos flejtycha bo moze i nie warto ale dla takiego z jakim widzialam tamta to powinna troche zadbac o siebie

Gość gość
jesteś z jednym facetem już 5 lat? czyli slubu nie macie, teoria się potwierdza ty do pukania ale nie na całe życie ;)

Gość a ja nie pojmuje dlaczego
jedna osoba mowi, co POWINNA robic, obca jej osoba. Marcela, dlaczego uwazasz, ze wiesz co ma robic inna kobieta? Jak ona jest niezadbana a ma przystojniaka, to uwazasz ze zaraz swiat sie zawali? chyba twoj swiat wyobrazen o zwiazkach miedzy ludzmi runal i to ty masz problem,

Gość marcela525
haha zdiwisz sie gosc bo mamy slub poltora roku temu i roczna coreczke ,ktora kocham nad zycie

Gość gość
autorko tekstu- jesteś po prostu podła...

Gość gość
Autorka tematu jest po prostu zazdrosna i sie zastanawia co ma ta dziewczyna czego nie ma ona. Probuje sobie humor poprawic, a wychodzi na zalosna rozgoryczona dziewuszke. JAk to mowia 'kazda ma po chlopoku, a ja ni mam tego roku' hehehehehe

Gość gość
cos z tym slubiem ci sie czasy pomieszaly 'mamy poltora roku temu' To mieliscie, czy dopiero macie????? Freudian slip ... hehehe

Gość marcela525
sorki mielismy slub poltora roku temu sorki za pomylke he