Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionajestem

pytanie do mam i ciężarnych

Polecane posty

Gość zmartwionajestem

jestem w 33 tyg ciąży. W nocy obudził mnie strasznie silny ból brzucha . Szczerze mówiąc ,myślałam że rodzę . Postanowiłam poczekać w nadziei że mi przejdzie i faktycznie po 15 minutach przeszło. Po tym bólu mała zaczęła się dość mocno wiercić. Jestem zaniepokojona,u lekarza byłam tydzień temu i wszystko było idealnie. Czy powinnam się martwić ?

Gość gość
obserwuj się i nie wpadaj w panikę

Gość zmartwionajestem
Właśnie staram się nie wpadać, znalazłam informacje o odklejaniu łożyska ale przy tym występuje krwawienie, u mnie na szczęście nie . Może jest ktoś kto miewa lub miewał tak silne bóle ?

Gość gość
Ja bym leciała od razu do lekarza, zwłascza, że dziecko zaczęło się dość mocno ruszać. Czytałam, że jak dziecko nagle zaczyna być zbyt mocno r***liwe, to coś się niepokojącego może dziać. Leć do lekarza, nawet prywatnie, nie czekaj na wizytę. W ciąży wszystko jest możliwe. A ja nie miałam takich bólów w czasie ciąż, dopiero przed porodem. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymam kciuki. A dzidzia się teraz normalnie rusza?

Gość ostatnigosć
idź do lekarza!!

Gość zmartwionajestem
no właśnie teraz też jest mocno r***liwa . :(

Gość gość
poczytaj o braxtonie- hicksie

Gość gość
a mala rusza sie bardziej niz zwykle? tzn sa to br g***towne ruchy jakich wczesniej nie bylo? jesli sie to zdarzalo to sie nie denerwuj, poloz sie i odpocznij. jesli to pierwszy raz to ja bym poszla do lekarza albo nawet na pogotowie. lepiej zeby cie odeslali niz potem sobie w gebe pluc

Gość gość
Idź do lekarza, zwłaszcza, że dzidziuś się mocno rusza, to nie jest raczej normalne, a jeżeli chodzi o skurcze B-H, to u mnie były lekkie, nie sprawiały mi bólu. Lepiej iść do lekarza dziesięć razy za dużo, niż jeden raz za późno.