Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalalala444

Gdzie co niektórzy faceci mają oczy

Polecane posty

Gość lalalala444

Sluchajcie ostatanio a dokladnie wczoraj w sklepire w kolejce za mna stala taka niezadbana a mloda kobieta ,wogole widac ze nie chce byc ladniejsza bo poprostu jest zaniedbana wlosy tluste itd ,nie zareagowala bym bo takic po ulicy chodzi pelno ale przyciagnela moja wage tym ze wziela tylko podpaski i to takie zwykle wielka paka i ruszyla trzymajac je na pokaz jakby niosla chleb i poszla w strone parkingu i wsiadla do auta zaparkowanego kolo mojego a w nim...super przystojniak zadbany itd ..nie wiem gdzie ma oczy ze z nia jest

Gość Łona jest Aniołem
moje oczy wciąż zezują na "Łoną" ;) Boshe a jak mi tak zostanie ! ? 😭

Gość gośćx
przynajmniej jest spokojny, że mu inni faceci nie dostawiają rogów

Gość gość
Pewnie półgłówek. Uroda ma znaczenie, ale to nie wszystko.

Gość znawca obrzydliwości kobiet
xiężniczko nie martw się na twoją zadbaną brzydotę może się skusi jakiś pasztecik? :P

Gość gośćx
pędzą bimber i podpaski służą za filtr

Gość gość
Tyle razy było tłumaczone, mężczyzna kocha kobieta wymaga

Gość gość
Po pierwsze może to jej brat. Po drugie, może dziś wyjątkowo była zaniedbana. A po trzecie może ona ma wyjątkowo fajny charakter a przystojniak zrąbany

Gość gość
dokładnie jak wyżej mężczyzna kocha kobieta wymaga

Gość gość
nie wszyscy maja je miedzy nogami

Gość taki yeden
może miała fajny charakter? wbrew powszechnemu mitowi, to kobiety bardziej zwracają uwagę na wygląd partnera, niż faceci 🖐️

Gość gość
Cała masa jest takich mitów, swoją drogą. Ludzie wierzą w swoje pierdoły z pokolenia na pokolenie i nikt nie chce przystanąć na chwilę i pomyśleć "Ej, to k***a nie ma sensu i dowody mówią co innego."

Gość ja to widzę tak
zyjemy w swiecie, w ktorym zarowno kobieta jak i mezyczyzna zwraca uwaga na wyglada plci przeciwnej. to, ze facet jest wzrokowcem wiadomo od dawna przeciez. moze ta dziewczyna nie byla brzydka, tylko byla nie zrobiona. skoro brala podpaski to najwyrazniej miala okres, a niektore kobiety w czasie okresu prawie umieraja- straszne bole brzucha, glowy, wymioty, biegunka. trudno wtedy myslec o myciu wlosow i dobrze wygladac. a ten facet widac fajny ale niedobry, skoro ona w takim stanie =pewnie zle sie bardzo czula od okresu, musiala wychodzic z domu i jechac do sklepu po podpaski, jakby on sam nie mogl jej pomoc. ale widac to samiec alfa, nawet z auta nie wysiadl, tylko sama szla do sklepu.