Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Make Your Own Song

Po randce

Polecane posty

Gość Make Your Own Song

Sam niewiem co myslec. Bylo duzo usmiechow i wydawalo mi sie, ze bylo naprawde fajnie. Przed spotkaniem wymienialismy takie dosyc dlugie wiadomosci a teraz po spotkaniu juz na maila odpisuje dosc szybko i krotko. Czy to znaczy, ze chce mnie sie pozbyc? Nie wiem co robic, jutro rano wyjezdzam na pare dni nad morze wiec drugiego spotkania nie zaproponuje. Jak wroce to napewno spytam sie czy mialaby chec wyskoczyc gdzies i wtedy wszystko sie okaze. Nie wiem tylko jak sie teraz zachowac?

Gość gość
Moze nie jestes w jego typie. Faceci sa tchorzami. Wola zerwac kontakt niz powiedziec ze nie ma chemii

Gość gość
jeśli nie wie że jedziesz na wczasy to jej powiedz żeby nie pomyślała że ją zbywasz :) ewentualnie zapytaj czy będzie się chciała spotkać po twoim powrocie:)

Gość gość
idiota wyzej powiedzial co wiedzial:P przeciez autor to FACET

Gość Make Your Own Song
Wie ze wyjezdzam Ale to tak warto pytac sie duzo wczesniej? nie lepiej za te pare dni po moim powrocie poprostu napisac, zaproponowac konkretny termin?

Gość Make Your Own Song
warto spytac sie o spotkanie np tydzien przed? czy lepiej zaczekac az wroce?

Gość gość
w tym przypadku warto wstępnie spytać. nawet jeśli laska nie bedzie miała odwagi ci powiedzieć nie to warto.. bo może ona by chciała się jeszcze spotkać a teraz nie wie czy ty chcesz. A poza tym bedziesz wiedzial czy kupic jej pocztowke :)

warto spytac sie o spotkanie np tydzien przed? czy lepiej zaczekac az wroce?" ----jestes pewien swojej plci? :) pytanie jest tylko jedno. chcesz sie z nia jeszcze spotkac czy nie? jesli chcesz to zaproponuj, bedzie chciala to przyjdzie, nie to odpusc. prosciej nie bedzie.

Gość Make Your Own Song
kurde niewiem jak lepiej byloby..

Zaproponuj wstępnie spotkanie zanim wyjedziesz, koniecznie, inaczej dziewczyna pomyśli, że to Tobie nie zależy. A odpisuje mało może dlatego własnie, że nie jest pewna Twoich intencji i boi się wygłupić. Dlatego porozmawiaj z nią o spotkaniu zanim wyjedziesz.

Gość Make Your Own Song
Zapytaj jak mija jej dzień i zaproponuj spotkanie, kręcenie czy odmowa daj sobie spokój ja tak robię zawsze po randkach nie pewnych, a uwierz mi miałem sytuacje że i po 3-4 spotkaniu się kobiecie odwidziało...

Gość ggggggg321
Make Your Own Song przez pomyłkę napisałem twoim Nickiem hehehehehe

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze samsama

Gość gość
hahahahahahahaha

Gość gość
Ja bylam w podobnej sytuacji. Facet po 1 randce mowil, ze jedzie na wczasy. Ale jeszcze przed wyjazdem prawie bezposrednio powiedzial przez tel nieco zartobliwie i na luzie, ze ma nadzieje, ze poczekam na niego te 7 dni, poniewaz liczy na 2 spotkanie i bardzo chce mnie poznac lepiej.