Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest twój typ mężczyzny

Polecane posty

Gość gość
mam swój ideał, ale ideałów nie ma, dlatego od 5 lat jestem sama i już nikogo nie szukam.

Gość Kisiel w stringach
w lustrze se go ogladam jak robie poranny makijaz :P

Gość gość
tu same desperatki ;) nie patrzą na typ tylko biorą cokolwiek wpadnie :p

Gość gość
Mój typ mężczyzny ? 1. Dorosły - co nie zawsze jest pewnikiem, nawet jeśli Pesel wskazywałby, że tak i to już dawno. 2. Odpowiedzialny - za siebie przede wszystkim. Nie mam zamiary nikogo niańczyć ani prowadzić za rączkę. 3. Spełniony zawodowo. Praca zajmuje nam bądź co bądź sporą część życia i malkontent wracający ze skrzywioną miną do domu, mnie odstręcza wprost. 4. Kasa ? Musi mieć własną. Dobrze by było gdyby zarabiał ciut więcej ode mnie. Mężczyźni niestety źle znoszą to, że ich kobieta zarabia więcej niż oni. Chociaż słyszałam, że są wyjątki, to nie potwierdzę bo niestety nie spotkałam ;) 5. Pasje – Niezbędne. Fajnie byłoby gdyby były jakieś wspólne bo to cementuje związek ale akceptuję i dopinguję wszelkie zainteresowania oprócz piłki nożnej. Mam uraz i stereotypowy obraz takiego faceta, więc z góry przepraszam. 6. Zazdrość w skali 1 – 10 powiedzmy 2 więcej nie zniosę. Bycie razem nie oznacza ciągłego uwieszania się na sobie a brak zaufania całkowicie dyskwalifikuje dla mnie związek. Nigdy nie zdradzałam i dlatego do głowy by mi nie przyszło, że mój parter też może nie być uczciwy. Oczywiście w razie gdyby okazało się, że jednak ma z tym problem. To byłoby po problemie. Nie wybaczam. 7. Co poza tym ? O higienie osobistej, umysłowej, uprawianiu sportu i ogólno pojętym dbaniu o siebie nie wspominam, bo jest to oczywiste. Jakieś pytania ? Czy to są zbyt wygórowane wymagania ? ;) A desperatek tu nie spotkałam, ale desperatów jak najbardziej ;)

Gość wystarczająco przerażajaco
wiesz to jest tak, ze człowiek sobie wymyśla jakiś swój ideał, ale to nie ma nic do życia. pokochałam zupełnie innego człowieka i on z każdym dniem staje się coraz bardziej moim typem mężczyzny. i wcale nie chciałabym idealnego bo bym się zanudziła.

Gość gość
Ona powiedziełą :Lubisz mnie?" | On powiedział "nie". | Myślisz ze jestem ładna? - zapytała. | Znowu powiedział "nie". | Zapytała wiec jeszcze raz: | " Jestem w twoim sercu?" | Powiedział "nie". | Na koniec się zapytała: "Jakbym odeszła, to byś | płakał za mną?" Powiedział, ze "nie". | Smutne - pomyślała i odeszła. | Złapał ja za rękę i powiedział: "Nie lubię Cię, | kocham Cię. Dla mnie nie jesteś ładna, | tylko piękna. Nie jesteś w moim sercu, | jesteś moim sercem. Nie płakałbym za Tobą, | tylko umarłbym z tęsknoty." | Dziś o północy twoja prawdziwa miłość zauważy, że | Cię kocha. | Coś ładnego jutro miedzy 13-16 się zdarzy w Twoim | życiu, obojętnie gdzie będziesz w domu, przy | telefonie albo w szkole. | Jeśli zatrzymasz ten łańcuszek, nie podzielisz się | tą piękną historią - to nie znajdziesz szczęścia w | 10 najbliższych związkach, nawet przez 10 lat. | Jutro rano ktoś Cię pokocha. | Stanie się to równo o 12.00. | Będzie to ktoś znajomy. | Wyzna Ci miłość o 16.00 |Jeśli ci się nie uda wysłać tego do 20 komentarzy zostaniesz na zawsze samsama

Gość gość
@wystarczająco przerażajaco o tym właśnie jest ten temat - jaki jest Twój typ mężczyzny - opisz bo nie bardzo rozumiem Twoją odpowiedź

Gość wystarczająco przerażajaco
chodziło mi o to, że kiedyś podobali mi się innego rodzaju faceci , inny był mój typ , ale po paru latach z moim facetem dochodzę do wniosku, ze to on jest typem faceta dla mnie . facet musi być przede wszystkim inteligentny , żeby można z nim było pogadać, kochający mnie , mieć specyficzne poczucie humoru żeby mnie zrozumieć, być taki i mieć takie pomysły żeby życie z nim nie było nudne, musi mi czymś imponować znać się na czymś na czym ja się nie znam, mieć swoje zainteresowania, kręcić mnie i być dobry w łóżku, być zaradny. z wyglądu mile widziany zarost albo długie włosy , męsko zarysowana szczęka, niezły tyłek zdecydowanie i męskie dłonie.

Gość gość
Mój partner jest właśnie typem mężczyzny ktorego długo szukalam. Jeśli chodzi o wygląd - odpowiada mi pod każdym względem. A tak poza tym - zawsze zależalo mi aby to był także mój przyjaciel, ktoś z kim mogę gadać do białego rana. Możemy na siebie liczyć w każdej sytuacji, ufać sobie. Mogę być przy nim sobą, akceptuje moje wady i niedostatki. Mamy podobne poglądy w tak ważnych kwestiach jak małżeństwo (oboje nie chcemy ślubu), dzieci i ich wychowanie, podział obowiązków w domu. To wbrew pozorom szalenie wazne.