Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ona kiedys bedzie babcia

Polecane posty

Gość gość

Cały czas lata za naszym dzieckiem ale na pokaz. Jaka ona to dobra i jak dba. Nie zwraca uwagi na to co dziecko robi tylko przy rodzinie biegnie do nas i dopytuje czy małemu nie jest zimno, czy nie jest godny. Mamy go na oku i widzimy ze bawi sie z kuzynami.Jednak ona musi robić szum.Jak dzwoni do nas to nie spyta sie co u naszego dziecka tylko nawija o problemach innych osób.

Gość gość
Porąbana jesteś...

Gość gość
żyjcie własnym życiem

Gość gość
Porabana jestem?Dlaczego? Dlatego,ze wiecznie w towarzystwie musze słuchać jak babcia wytka mi błedy i poucza mnie jak mam wychowywać dziecko? A twarzą w twarz nigdy mi nic nie powie co jej sie podoba a co nie?Jestem otwarta na krytykę ale prawdziwą. Stoimy przed lokalem gdzie była rodzinna impreza. Dziecko bawi sie z kuzynami a babcia w tedy nagle wyskakuje z buzia ,ze pewnie mu chłodno i sie zaziębi. Zyjemy swoim życiem ale przez nia prawie w rodzinie jesteśmy spostrzegani jako niedorajdy, którymi musi kierować babcia.

Gość gość
desperatko, juz 10 raz zakladasz teb san temay :D zglaszam do usuniecia :classic_cool:

Gość gość
pierwszy raz zalozyłam ten temat...ale jak mozesz to daj mi adres do tamtych to moze poczytam jak sobie inni dają rade z takimi babciami...

Gość gość
Nie klam frustratko :classic_cool:

Gość gość
dba jak potrafi

Gość gość
Masz racje ,ze to kłamstwo,ze zakładam kolejny temat o tej samej tematyce. Dziękuje za poparcie. Ale chętnie wrócę do tematu. Wymyśliłam,ze zostawimy u babci i dziadka dziecko na weekend. Dziadek sie zgodził i nawet sam to zaproponował jakis czas wcześniej. On jakos podchodzi do nas i do dziecka naszego normalnie. Pokłócił się z babcią jak ta na urodzinach ich wnuka zaczęła pytać sie czy lukier na cieście nie jest toksyczny dla dzieci. A to dziadek zamawiał tort. Kazał nam sie nia nie przejmować ale jednak to jest meczące. Wtedy przed tym lokalem staliśmy z kuzynką i rozmawialiśmy o tym,ze mamy dla niej prace. Wazna sprawa dla niej. Babcia robi aferę bo syn ma brudne kolana od trawy ( tak samo jaki inne dzieciaki). juz mi kazde do domu jechać po nowe rzeczy. Dziecko targa za rękę do łazienki. A byl czas,ze była 2 km od Nas w sanatorium i ani razu nas nie odwiedziła przez 2 tygodnie.

Gość gość
Wrócę do urodzin. W tedy to była akcja! Siedzimy wszyscy przy stole. Nagle telefon. Babcia odbiera i wychodzi. każe sie zawieść dziadkowi do pobliskiej restauracji. Dziadek nie wie co sie stało i ja zawozi.Po chwili przyjeżdża i mówi,ze do babci dzwoniła koleżanka ze chce sie z nia na kawę umówić, bo jest akurat w naszym mieście a słyszał ze ona tez tu będzie na urodzinach wnuka. Mieszkają od siebie 50 km! Nie bylo jej 3 godziny. Wróciła jak urodziny sie skończyły i była bardzo zdziwiona ze wszyscy sie zbierają.