Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość life is life get  on with it

chcial zebym go zdradzila

Polecane posty

Gość life is life get  on with it

Mam 3 letniego synka z mezczyzna ktorego bardzo kocham. Ja mam 23 lata a moj maz 26 lat. x Zaczne od poczatku. Pojechalismy cala paczka , wszyscy starzy znajomi w gory na 2 tygodnie. Bylo super ognisko, gry rozne ,wiadomo alkohol ( ja nie pije bo mam synka i musze go pilnowac) po calodniowym zwiedzaniu na wieczor postanowilismy zrobic sobie ognisko. Byla godzina 21 stwirdzilam ze najwyzszy czas aby moj synek poszedl spac. Poszlam do domku ktory wynajmowalismy my i nasi przyjaciele i tam sie historia zaczyna. Mojego meza przyjaciel jest z moja przyjaciolka z dziecinstwa ale ona nie chce jeszcze dzieci za to meza przyjaciel tak. Jak kapalam malego slyszalam ze ktos wszedl do domku, pomyslalam pewnie moj maz chce zobaczyc gdzie jestem. Okazalo sie ze to przyjaciel meza. Jak juz ubralam synka w pizamy i ukolysalam do snu. Damian ( przyjaciel) zaczal sie do mnie dobierac. Mowil mi rozne rzeczy , ze nie pasuje do mojego meza, ze to z nim powinnam miec dziecko, ze sie od dawna we mnie kocha i chce stworzyc ze mna rodzine. Zaczal mnie calowac i sciskac mocno.. rzucil mnie na lozko i zaczal mnie dotykac i rozbierac... dzieki Bogu moj maly zaczal plakac i mnie do niego puscil... powiem ze spanikowalam i wlecialam do pokoiku i zamknelam drzwi na zamek. Probowalam zadzwonic do meza ale tel mial wyciszony... Wszystko ucichlo on wrocil do znajomych a ja spalam z synkem i maz sie do nas pozniej dolaczyl. Nie wiem co mam robic... jestem zszokowana jego zachowaniem - czy mam powiedziec mezowi? Boje sie ze nie uwierzy mi. Co ja mam robic.??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować