Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie moge sie pozbierac

Polecane posty

Gość gość

nie wiem co mam robic jestem zalamana .w lutym urodzilam syna mialam bardzo silna depresje poporodowa nie moglam sie zajmowac synem , na ten czas synem zajal sie , ojciec dziecka , kochal mnie i dziecko , ale chyba sie mylilam , kiedy ja przechodzilam , terapie , on spotykal sie z byla dziewczyna , ktora go kiedys zdradzila, przez nia byla mnostwo klotni a nawet sie rozstawalismy , zerwal z nia kontakt na rok czasu , teraz znow sie zaczelo :(:( , powiedzial jej ze nadal cos do niej czuje , zeby wychowywala z nim mojego syna , bo mi odbierze prawa bo ja nie chce sie nim zajmowac, ... zebym z nim zamieszkala itd , ona powiedziala nie , po jakims czasie wrocilismy do siebie ja sie juz zajmuje normalnie synem , i wszystkiego sie dowiedzialam, zaczal mnie blagac przy calej rodzinie zebym mu to wybaczyla ze nie wie czemu tak zrobil bo czul sie ze wszystkim sam , zabral mnie nad morze , oswiadczyl sie i caly czas mowi jak mnie to bardzo kocha i zaluje blaga o szanse ja juz nie wiem co robic po co jej mowic ze cos do niej czuje a teraz te oswiadczny nic nie rozumiem pomocy :(:(

Gość gość
w*******l go na pysk depresji nie leczy sie smieciem ktory uzywa cie do chamskich rozgrywek