Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak finezyjnie dokopać bratowej

Polecane posty

Gość gość
14.42 c.d Nie doszukuj się co się może w niej podobać Twojemu bratu...To jego wybór i pewnie w czymś jest dla niego dobra ( sex?) itp.Może ma władczy charakter a niektórzy faceci to lubią ( ci spokojni,słabi w podejmowaniu decyzji itp) coś tam pewnie ma co brata przy niej trzyma ...Ty sobie nie daj pomiatać swoimi najważniejszymi kobietami ,olej reakcję brata jak coś Ci się nie podoba mów stanowcze NIE bo jak będziecie cicho siedzieć to Hexa będzie nabierała rozpędu w swoim zachowaniu ...

Gość dziś na pomarańczowo
Brawo pierwszy gość o 16.04 - super odpowiedzi na kręcenie nosem księżniczki

Gość Pudlo wiagry Sp zoo
wiesz co robisz glupi tluku? albo co chcesz zrobic? rozpierdalasz rodzine od wewnatrz bo brak ci zarowno odwagi cywilnej jak i asertywnosci

Gość gość
Mamie jest przykro z powodu jej zachowania, ale będzie jej bardziej przykro, jak brat zerwie z nami stosunki, co jest możliwe, patrząc jak ona nim dyryguje. Wystarczy, że mu powie i on już leci. Ona nie ma żadnych przyjaciół ani przyjaciółek, ani jednej. I już wiemy dlaczego.

Gość dziś na pomarańczowo
TO PODEJMUJCIE CHŁODNO!!!! ja wysiadam ,nie przegada Tobie nikt nic dajcie sobie wleźć na glowę skoro brak Wam odwagi

Gość gość
Tak, wiem, tylko ja po prostu mam taką cichą potrzebę zrobić coś aby jej gul skoczył, dla własnej satysfakcji, a jednocześnie żeby żadne z nich nie mogło się przyczepić, że robię jej cokolwiek na złość.

Gość gość
Przestań,że zerwie z wami ...Najwyżej się przez jakiś czas nie odezwie .Ile oni są po ślubie? Mają dzieci ? Mi się wydaje,że Hexa dokładnie wie czego wy się boicie i wami pogrywa ...Mówiłam Ci im głębiej w las tym więcej drzewa ...Poskromnić gada jak jeszcze jest czas

Gość gość
2,5 roku po ślubie, 3 lata znajomości, starają się o dziecko

Gość gość
To macie ostatni dzwonek na wytresowanie tej pani bo jak urodzi dziecko to dopiero będzie się szarogęsić ..Odwagi ...

Gość gość
wasze rady niekoniecznie pomagają autorowi. Ja doskonale rozumiem, dlaczego nie chce walnąć pięścią w stół - bo ucierpi na tym jego mama - chce załatwić to w białych rękawiczkach. Chociaż rade, by traktować ją chłodno jest dobra. Albo może przesadnie serdecznie i uprzejmie? wiem z doświadczenia, że to mocno potrafi kogoś wkurzyć :)

Gość gość
No ale musi się postawić .Nie da się zjeść ciacha i mieć ciacha...A ona z wiekiem nie złagodnieje tylko będzie żyła w przeświadczeniu ,że ona ma zawsze rację .

Gość gość
zdobadz na nia jakiegos mocnego haka i zagroz ze ujawnisz prawde jak sie nie zmieni.

Gość gość
czy mieszkasz z matką autorze???

Gość gość
haka? a ona mimo 42 lat ma większego haka; nagie foty z twarzą jak robi loda:D i filmiki,..wykradzione. Więc musi siedziec cicho, bo inaczej swiat to zobaczy. Daj spokoj swojej bratowej, jest dobra kobieta. I ma haka na twoją babe i ciebie - sex world:D

Gość gość
No jak bratowa ma wasze filmiki i fotki gdzie widac twarze i ze robicie lody i anale...oj to nic nie zrobisz;) raczej

Gość gość
sam dałes pomysł..wkradajac sie na jej komputer, zrobiła to samo a ile fotek..i screeny ze zbiornika..jak pracuje twoja zona jako k***a..tez sa..po ciele widac, ze to ona:D zło wraca..jak widac

Gość gość
Przecież z tymi filmikami to był jakiś podszyw czy głupi komentarz; chyba wyraźnie widać. Nie ma na nas żadnego "haka", a nawet gdyby miała jakieś nasze filmiki, to niby co z tego? Nie mieszkam z matką, ona mieszka z siostrą,ale dość często (raz na miesiąc, dwa) tam przyjeżdżam z narzeczoną. Ona też nie ma 42 lat, tylko 29, ale fakt, na tyle wygląda, jeśli nie na więcej.

Gość gość
ma filmiki, sam widziałem. Ma:) I widac twarze. Nawet te ktore nagrywałes komórką...da sie sciagnac za pomocą aplikacji..:) wy kasujecie a ona filmiki posiada. często cwaniacy przeliczają sie ze swym cwaniactwem..jak ty i twoja baba.

Gość twój facet dawał je na kompa
dzwoniliscie do niej to ma i miała wasze numery telefonów. Reszta ma z kompa. Facet dawał je kompa kumpla i razem ogladaliA. I fotki twoje. Nie dosc ze zdradzial z mlodszą to jeszcze tak robił:D

Gość gość
A Ty niby pod kogo się podszywasz, bo nie zakumałem? Moją komórką nie da się nagrać żadnych filmików. Mój brat jest "noga komputerowa", a bratowa ledwo odróżnia ekran od klawiatury. Jedno co umie obsługiwać to FB

Gość gość
Gimba wróciły z leżakowania...

Gość gość
Jaki mój facet? Coś Ci się pochrzaniło - wątki albo osoby.

Gość twój facet dawał je na kompa
hahaha AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA i wszystko jasne. Uwazaj zeby bratowa nie dokopała tobie, ma haka:D

Gość gość
Bravo! Bravo..mieszkam we francji i nichdy nie lubiłam tej chamskiej rodziny - siostr..Bravo! Jedna mnie pobiła....opowiedziec o tym w mediach? Vanessa

Gość gość
napisz w biografii Vanessa na 43 urodziny:) I daj foty ich mordyA. I C.

Gość Autor tego wątku
Eee, o co chodzi? To jakiś serial?

Gość gość
nie real life! jaką by facet nie miał zonę, każda bratowa jest zła, jedną pobiły wtrącały sie, drugą ingwilowały via komp szukając haka..no ale haka ona na nich znalazła:D bo facet dał wiecej niz musiał..kazdy filmik z komorki i fotki ogladał potem z kumplem na jego kompie:D stad jest najwiecej filmikow ktore ona ma plus foty z neta ktore sama dawała. widac twarze oczy wszystko. Przed wklejeniem na forum one oczy zakrywałyu...a bratowa ma ich foty bez retuszu:D

Gość Autor tego wątku
Chyba się pogubiłem. Chętnie zapoznam się z Twoją historią, ale opisz ją prościej i składniej, co?

Gość tesciowa 50
Nie kopniesz jej,,,,,,to zbyt piekne aby sie udalo.........tep za wczasu..ja z moja walcze od 35 lat wszystkich potrafila wyeliminowac,moj brat juz nie ma rodziny.zachowuje sie tak jakby byl ubezwlasnowolniony...piszesz podobnie ,a wlasciwie tak jakbym ja pisala o swojej....chuda,pazerna,egoistka.bezguscie i potrafi namieszac w rodzinie tak na wszelki wypadek,zeby sie czasami ktoras z bliskiej rodziny czasami nie chcial......oj namieszala,ale ja olewam to chuda jedze>Jesli moge to wlasnie teraz jest pora ,aby ukrecic jej rzady........ach moja jeszcze potrafila krasc wsrod rodziny na potege,a pozniej probowala powiedziec,ze my pewnie nie potrafimy liczyc :) Najgorsza zaraza...a groby jej rodzicow poki sprzatalam i dbalam byly zadbane..teraz to jeszcze wszystkich swietych to znaczy leza jeszzce dekoracje "wyliniale" z1.11,2012 r i to jest cala moja popie***na bratowa,ktorej zycze tego ,co mnie zyczy ..uwielbiam o niej dydkutowac!Jesli masz prawdziwe powody tep je w zarodku!!! Bratowa od 35 lat

Gość gość
Jeśli powie coś Tobie, to powiedz wprost, że masz uczulenie na wredotę i tępotę, stąd ta osoba musi zachować odległość najmniej 5 metrów od Ciebie.