Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hbgfyua

przezylam dzis rano najwiekszy wstyd w zyciu

Polecane posty

Gość hbgfyua

w moim pokoju nie ma firanek bo nie mam tez zadnego bloku na przeciwko i mieszkam na 5 piętrze, mam tylko rolety. Wczoraj w nocy poszłam spać i nie spuściłam rolet nawet nie ubrałam żadnej koszulki do spania bo się spiekłam na słońcu i wszystko mnie bolało więc spałam nago. O godzinie 9 obudziły mnie jakieś głosy. Otworzyłam oczy a za oknem trzech facetów na rusztowaniu na przeciwko mojego okna :((((((((( Jeszce takiego wstydu nie przeżyłam nigdy :( całe szczęscie nie gapili się na mnie bo chyba zobaczyli że się obudziałm tylko coś mieszali w wiadrach ze spuszzonymi głowami. razem z kordła podeszłam pod o okno i spuściłam rolete a oni zaczęli sie śmiać. Teraz siedzę w pokoju w opuszczonych roletach, zamnkiętym oknem i czekam aż skończą dziś robote :o jest mi tak wstyd że masakra :(

Gość gość
wielkie mi co, przejmujesz się jakimiś robolami , ja bym miała ich w doopie

Gość gość
Oj tam ,oj tam ...ciesz się,że nie masz ich na sumieniu bo mogli spaść z tego 5 piętra...

Gość tak bajka
to nieslyszalas jak stawiano rusztowaniw do 5 pietra ?

Gość hbgfyua
wczoraj były pod blokiem tylko jakies rury myślałam że nim dojdą do mnie to zejdzie im kilka dni a oni juz o 9 byli na moim piętrze :/ a jak składali to nie słyszałam bo spie w stoperach :o

Gość tak bajka
No to zrobilas dobry uczynek umilajac um prace ;)

Gość gość
co to do cholery jest kordła???

Gość gość
Przesadzasz, to nie jest powod do wstydu. Za jakiś czas będziesz się z tego śmiać, a chłopaki mielimiły początek dnia :)

Gość gość
ale sciema, nie slyszalas jak stawiali rusztowanie ale jakies glosy cie obudzily :D

Gość prawictwo pospolite125
wstyd ci było dlatego ze spusciałas rolety ? W sumie to masz racje powinno ci być wstyd !!

Gość gość
Chyba ci si nudzi.Zajmij się może czymś konstruktywnym.może czas pomyśleć o zdaniu tej poprawki?

Gość gość
Nudzi ci się chyba.Zajmij się czymś konstruktywnym.Może czas zdać tę poprawkę?.

Gość hbgfyua
ale jesteś prosty mam ci opowiadac szczegóły ?? jesden stoper mi wypadł i słyszałam jak gadali obudziło mnie to !! Lepiej ci !

Gość gość
a wyiebane w to mam kobieto :o

Gość hbgfyua
no chyba nie skoro bez przerwy piszesz

Gość gość
rzeczywiście, taki wstyd ze teraz nic tylko idź sie powiesić... a co to jest kordła???

Gość gość
kordła to inaczej białost :D

Gość gość
Może tak od razu niech się nie wiesza.Wystarczy,że bedzie w kominiarce chodzić.

Gość gość
ale spałaś nago bez zadnej kołdry, koca itp.? Może jeszcze na plecach i z rozłożonymi nogami, sorry heheheh aż mi sie śmiesznie zrobiło..... ja to choćby było 30 stopni w nocy muszę się czyms cienkim przykryć. Jest jakaś szansa że nie oglądali twoich strategicznych miejsc? Np kwiatek zasłaniał czy coś.... Olej to, ja tam bym się śmiała razem z nimi że nieżle mnie przyłapali i zapytałabym czy często się zdarzają podobne niespodzianki,

Gość gość
dziewczyno, bez przesady. Mi też sie zdarzało w zyciu, że ktoś mnie przez przypadek zobaczył nago. Troche krępujące, ale nigdy tak temu nie przezywałam. Dzisiaj sie z tego śmieje. Głowa do góry, niedługo zapomnisz o sprawie :)

Gość Lilii 26
Kiedyś miałam podobą akcję . Mieszkałam na granicy dużego lasu. Latem często lubiłam wziąść rower coś do picia ręcznik i jechać na polanę sie opalać. Pewnego dnia wyruszyłam jakzwykle na polankę . jechało się tam ze tzry kilometry przez las rowerem i około pół kilometra trzeba było iść prowadząc rower sćieżką przez wysokie trawy. Początkowo zdejmowałam ubranie nad jeziorkiem ale z biegiem czasu rozbierałam się jak tylko zjechałam na ściężkę. Nigdy nie brałam żadnego kostiumu przeważnie opalałam się w bieliźnie lub bez. Wjechałam na ściężkę zdjełam spodenki i bluzkę i udałam się w kierunku jeziorka. Po około 30 minutach byłam na miejscu .Wyszłam z trzciny nad jeziorko i nagle zobaczyłam czterech facetów budujących stanowisko dla myśliwych. Normalnie szczęka mi opadła i im również nie wiedziałam co zrobić stałam tak chilę a oni gapili sie na mnie. w końcu odwróciłam rower i szybko zwiałam z tamtąd. Najgorsze że oni mnie znali słyszałam jaką mieli radochę

Gość gość
Lili, nie bałaś się tak sama przez las i trawy?

Gość szeregowy czereśniak
kilka lat temu gdy pracowałem na żurawiu wieżowym to czasem zdarzało się widzieć jak młode małżeństwa w nowym nie wykończonym mieszkanku uprawiali bzykanko. Na zdrowie.