Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

CZY ISTNIEJĄ mężczyźni którzy w ogóle nie posiadają zarostu na twarzy PYTAJNIK

Polecane posty

Gość gość

Spotkaliście się z kimś takim? ale mówie tu o facetach powiedzmy powyżej 25 roku życia, bo wiadomo że 19latek może jeszcze w ogóle nie mieć. Mojemu znajomemu zarost zaczął się pojawiać w wieku 23 a w wieku 25 dopiero miał taki pełny, mocny, gęsty Ale czy znacie już dorosłych facetów którzy w ogóle nie mają? Czy to jest w ogóle możliwe aby dorosły facet nie miał wcale zarostu?

Gość gość
nie wiem, ale lub7e facetow z 2 zarostem

Gość prawictwo pospolite125
możliwe, jesli usunie sobie jądra

Gość gość
Nie wiem, mam nadzieję, że nie, bo facet bez zarostu mnie nie pociąga.

Gość gość
2dniowym*

Gość gość
bródki*

Gość gość
Mojej koleżanki mąż nie musi się golić bo zarostu nie ma :) jego ojciec ma tak samo :) Za to mój mąż musi się golić co drugi dzień

Gość gość
najgorsze chyba jak jest inny kolor brody niż włosów na głowie. Mój kuzyn jest brunetem a brodę ma zawsze...rudą! Ma kompleksy z tego powodu :D

Gość gość
E tam ja ma cztery dychy dwoje dzieci nogi zarośnięte jajka tyłek i kawałek dolny pleców brzuch klata przedramiona normalnie nie jak arab ale nie łysy a na twarzy mam krechę czyli nad wargami na brodzie i środkowej części szyi i co zrobisz taki urok

Gość gość
Sam mam problem z zarostem. Raptem trochę na wardze i na brodzie. Nikt w mojej rodzinie nie ma z tym problemu a i z poziomem testo też jest raczej jest ok. Mam mocno zarysowaną żuchwę i łuki brwiowe jak u rasowego samca aż szkoda że niemogę zapuścić brody

Gość gość
Znam siebie... i mimo to jestem przystojuny kipię testosteronem i męskim sexapilem

Gość gość
Indiani nie maja zarostu.

Gość gość
A to coś rzadkiego jest? Sporo facetów nie ma zarostu. Też prawie wogóle go nie mam a poziom testosteronu a zwłaszcza libido mam bardzo wysokie. Nawet łysieć już zaczynam.

Gość prawi 114
odpowiedz brzmi nie ma sa mezczyni ktorzy nie maja zarostu na plecach , ale na twarzy ma każdy chyba ze ... Urwało mu jądra wtedy sytuacja moze sie skomplikować ,bo to jaja odpowiadają za męskie cechy

Gość gość
Moj kolega tak mial..m w wieku 2t lat zdiagnozowano mu rak jadra. Wiec, jesli mezczyzna nie ma zarostu, to jest cos nie halo z iloscia wydzielanego testosteronu. Chlopaki, jak macie taki problem to zbadajcie poziom tescia we krwi, markery nowotworowe i badania jader. Inna sprawa to leki na alergie: obnizaja poziom testosteronu, a w konsekwencji m.in. libido i oslabiaja ekspresje drugorzedowych cech plciowych. Wygooglajcie np. Antihistamine vs. Testosterone. Pozdrawiam i zycze zdrowka. W.

Gość gość
ja jako dziecko mialem zapalenie jader jako powiklanie po swince, ale zarost mam i to bardzo gesty, zreszta nogi i klata tez niezlle obrosniete jak malpa. Robilem badania na testosteron i wolny testosteron i mam go w normie ale wcale nie jakos duzo, bym powidzial ze wlasnie jest w normie ale przy najnizszych wartosciach normy, wiec jak widac poziom testosteronu nie ma znaczenia na zarost i owlosienie

Gość gość
Ja poziom testo mam wysoki a zarost na brodzie i klacie jak u liceality mimo 27lat. Geny i tyle.

Gość Bic inteligentnego romantykaa
Ja mam ciemny i gęsty i co z tego? No właśnie jajco.

Gość gość
Jak jesteś w gimnazjum czy liceum , nawet na studiach brak normalnego zarostu to nie problem, ale pow 25roku to juz troche lipa. Laski biorą cie za gowniarza