Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość warszaaaaaaa34

szukanie mieszkania Warszawa

Polecane posty

Gość warszaaaaaaa34

Przeprowadzamy się do Polski (Warszawa), ale nie mamy pojęcia gdzie, możecie polecić dzielnice? Mieszkaliśmy kilka lat na wsi, poza Polską (w kraju męża) i tęskni nam się trochę za dużym miastem :) Budżet na mieszkanie to 3 000, szukamy 2 pok. w miarę nowe budownictwo Mamy dom na wsi, 2h od Warszawy zatem nie musimy szukać wyludnionej okolicy :) Blisko kluby sportowe jakieś fajne kawiarnie? Dobra komunikacja z centrum? w miarę ładnie, tzn nie same smutne blokowiska Możecie polecić jakieś ciekawe osiedle, dzielnice? Mam jeszcze pytanie. Dlaczego wszystkie mieszkania są umeblowanie i to jeszcze tak paskudnie (stare meble nic do siebie nie pasuje). Czy wynajmowaliście umeblowane mieszkanie, czy można dogadać się z właścicielem żeby zabrał meble? Polecacie jakieś agencje wynajmu nieruchomości? dzięki za wszelką pomoc pozdrawiam

Gość mikii

To poszukaj samodzielnie mieszkania do wynajęcia. Zobaczysz, jak to fajnie ;) Nie ma sensu moim zdaniem. Jak coś to masz www.ofertyok.pl. Oni przejmują na siebie odpowiedzialność za znalezienie mieszkania, a robią to już wiele lat, więc i baza kontaktów spora, co się przekłada na twój oszczędzony czas. Dla mnie 199 złotych to i tak u nich bardzo mała stawka, jak za takie rozwiązanie. Samodzielnie, jak szukasz to i może miesiąc zlecieć, jak nie trafisz w sezon odpowiedni.

Szukałam z pomocą biura Krupa Nieruchomości – sama chyba bym umarła, zanim bym coś znalazła i to ogarnęła. A tak to zrobili to praktycznie za mnie, pomogli w formalnościach, doradzili. To świetne rozwiązanie.