Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwiona9687

Plastry Evra

Polecane posty

Gość zmartwiona9687

Witam serdecznie, mam pytanko. Używam plastrów Evra. Moim dniem zmiany plastra zawsze był czwartek rano, ostatnio po przerwie na okres 7 dniowej, powinnam go znów przykleić w czwartek, jednak zapomniałam i zrobiłam to w piatek rano... Wiem jak jest w ulotce że należy stosować przez 7 dni prezerwatywy... Jednak moje pytanie brzmi, czy jeśli nakleiłam dzień później plaster, a w niedziele wieczorem uprawiałam petting z facetem, bez wytrysku, to jest możliwośc jaka kolwiek zajścia w ciąży, po przez jego tzw przed wczesny wytrysk i moje opóźnienie w przyklejeniu plastra ??! PROSZE O ODPOWIEDŹ

Gość gość
Kup sobie słownik ortograficzny, przeczytaj przede wszystkim dział o pisowni łącznej i rozdzielnej. Przedwczesny wytrysk to normalny wytrysk zawierający mnóstwo zdolnych do zapłodnienia plemników, tylko występujący wcześniej niż chciałby mężczyzna lub para. Także zastanów się czy bez wytrysku czy z wytryskiem przedwczesnym.

Gość zmartwiona9687
To chyba myślimy zupełnie o czymś innym. I jeden błąd popełniony w pisowni świadczy, że muszę przeczytać słownik ? Żal takich ludzi na tym forum, którzy wolą kogoś wyśmiać czy ośmieszyć, niż normalnie odpowiedzieź i pomóc ;)

Gość zmartwiona9687
Wchodzisz na forum żeby sprawdzać błędy ortograficzne ? Czy żeby komuś coś doradzić, odpowiedzieć?

Gość gość
4 błędy, do tego interpunkcja. Do tego mylisz pojęcia.

Gość gość
autorko ty sama jesteś śmieszna, wręcz tragiczna! i zamiast zadawać debilne pytania na forum to przeczytaj ulotkę idiotko, i nie pytaj czy mogłaś zajść w ciążę bo to jest po prostu żałosne :o

Gość zmartwiona9687
Chyba nie piszę tutaj na ocene u pani nauczycielki w szkole :) oczekiwałam normalnej odpowiedzi od normalnej osoby a dostałam od jakiegoś maniaka pisowni hehe ;) pozdrawiam ! świry górą :)

Gość gość
Sami nieprzyjemni ludzie na tym forum.

Gość gość
ja jestem przyjemna dla normalnych i zdrowych na umyśle ludzi ale dla debili którzy zadają tak debilne pytania na forum typu: "czy mogę być w ciąży jeśli zapomniałam zmienić plastra i uprawiałam peeting bez wytrysku"? JUŻ NIE!

Gość gość
Ok, nie ma problemu ;) sory za głupie pytanie może po prostu je źle sformułowałam, i źle nazwałam przedwczesny wytrysk bo zupełnie nie o to mi chodziło, ale i dzięki za jeszcze głupszą pełną agresji odpowiedź.

Gość gość
Ps. Petting a nie Peeting, osobo idealna ;)

Gość gość
Luuudziee ! Bądźcie dla siebie chodź trochę przyjemniejsi... Można nazwać to Peeting jak i Petting w czym problem ?... Autorka zadała rzeczywiście dość głupie pytanie, i myślę, że chodziło jej bardziej o tzw śluz mężczyzny, który również może zawierać plemniki, ale żeby od razu dostać tak obraźliwą i burzliwą odpowiedź, nie rozumiem ?