Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romantycznypoeta89

Życie jest cholernie niesprawiedliwe

Polecane posty

Gość Romantycznypoeta89

Ja wrażliwy uczuciowy mężczyzna, który przychyliłby nieba kobiecie, jestem sam, a panowie o typie macho co chwilę mają nowe dziewczyny...

Gość gość
ja też nie lubię ćwoków - romantyczna to może być kobieta, a facet ma na dom z.a.p.i.e.r.d.a.l.a.ć!!!

Gość Romantycznypoeta89
Typowo materialistyczne podejście współczesnych kobiet.

Gość gość
to przenieś się w czasie! romantyzmem rachunków nie zapłacisz!

Gość gość
a ja myślę facet, że romantyzmem przykrywasz zwyczajne nieudacznictwo!

Gość gość
Bardzo długo szukałam wrażliwego, romantycznego mężczyzny i jestem sama. Chyba już wymarli..

Gość Romantycznypoeta89
Pracuję jako nauczyciel języka polskiego, więc daruj sobie tego typu teksty.

Gość Romantycznypoeta89
Powiem wprost co sądzę o większości współczesnych kobiet : banda idiotycznych hipokrytek o ogromnych wymaganiach, które chcą mężczyznę wycisnąć jak cytrynę i nie mają przy tym żadnych skrupułów. Same od siebie nic nie wymagacie, ale od nas już tak : tylko w głowie wam grube portfele. Nie liczy się wrażliwość, życzliwość, kultura osobista - imponuje za to chamstwo i cynizm. Gdy mężczyzna odstaje od waszego schematu, gnoicie go i macie za nieudacznika.

Gdzie jest taka,która zechce romantyka? Nie ma chętnej?Żadna się nie tyka? Mam łagodny głos i smutne spojrzenie Lubię ciszę,w niej owadów brzmienie. Takiej szukam, która lubi czasem zmoknąć, bo ktoś w aucie mi ostatnio wybił okno. Takiej chciałbym,co nie chodzi na festyny, I zamiast na zakupy pójdzie na maliny, (które pięknie obrodziły na działce sąsiada.) Niech lubi piesze wędrówki i bezdroża, splotę jej naszyjnik ze złotego zboża 100 sekretów mej duszy powierzę, u stóp legnę, jak wypchane zwierzę. Tylko niech będzie wesoła i płocha, i niech mi powtarza, że kocha język polski, któregom szermierzem Jak Ci się podoba? Specjalnie dla Ciebie poezje spod Maryśki:D

Gość gość
chamstwo i cynizm wychodzi nie z tego kto odzywa sie chamsko i cynicznie, ale czasmi wlasnie z tego ktorego slowa sa lagodniejsze niz olej

Gość gość
bo kobiety chcą mieć silnych i zaradnych mężczyzn przy których boku będą czuły się bezpieczne i kochane- czyż to nie romantyczne :P

Gość gość
gdyby byli tacy na świecie mężczyźni jak ty, to pewnie byłabym szczęśliwa, że znalazłam romantyka i kochanego mężczyznę, a nie takiego co aby myśli o tyłku, cyckach i o tym, że jak się znudzi to mnie rzuci dla innej. :/

Gość Fabula
Nie zgadzam się z tą niesprawiedliwą oceną. Nie jestem hipokrytką, nie mam absurdalnych wymagań ani nigdy nie zamierzałam nikogo wycisnąć. Wrażliwość i życzliwość liczą się jak najbardziej. Protestuję przeciw uogólnieniom. Dobrze, że napisałeś, że to o "większości".

Gość gość
życie jest podłe....ech....

Gość czy ja mam z głową
polonistę stać tylko na romantyzm :D przecież z pensji nauczyciela willi nie zafunduje :D

Gość gość
no i co z tego, że nie zafunduje? uważam, że w życiu pieniądze są ważne,ale nie najważniejsze! ważne jest to, że ma się dach nad głową, pieniądze na rachunki i na życie. nie trzeba się rozrzucać. miłość - tego brakuje dzisiaj. liczą się tylko pieniądze. :/

Gość gosc 40
Romantycznypoeta89 Powiem wprost co sądzę o większości współczesnych kobiet.... nie zgadzam się z Twoją opinia-być może cholernie się zraziłes ale ja się ciesze ,że nie naleze do grona tych materialistek..

Gość czy ja mam z głową
od razu żadna nie materialistka :D a trzepią mężów z kasy aż huczy :D

Gość smutna z nr 28
Ja mam wspaniałego chłopaka, który też nieba mi uchyla. Też nie jest typem macho (ale z wyglądu mi się bardzo podoba nie mówiąc o charakterze) jesteśmy już razem 4 lata, na początku go nie doceniałam, był dla mnie jak ciepłe kluchy, na każde zawołanie, płakał jak chciałam się z nim rozstać itp. Ale po latach wiem, że nikt mnie tak nie pokocha jak on, i bedzie ze mna na dobre i złe, w zdrowiu i chorobie, jestem go pewna, i też poczułam co to miłość, nigdy go już nie zranie, w przyszłości chce być dla niego wspaniałą żoną i urodzić mu dzieci :) autorze uwierz, że znajdziesz kobiete wartą swoich uczuć.. tylko wydmuszki bez żadnego wnętrza pragną macho, którzy będzie nimi pomiatał.

Gość gość
Romantyzm to wielce pożądana cecha u mężczyzn - o ile towarzyszy takim cechom jak pewność siebie, stanowczość, męskość. Mam takiego w domu i szaleje za nim. Macho jak najbardziej potrafi kochać, kupować kwiaty, urządzać kolacje przy świecach i traktować swoją kobietę jak księżniczkę. I takich mężczyzn pragną kobiety. Tylko kafeteryjnym peezdom wydaje się, że świat dzieli się na dwa bieguny - niedocenione cioty i damskich bokserów, w których nieszczęśliwie kochają się kobiety:D To takie niezrozumiałe, że kobiety podniecają męskie cechy charakteru? Płocha, delikatna i subtelna to może być guwernantka, a facet ma zapewnić kobiecie poczucie, że otacza ją silne ramię twardego faceta.

Gość gość
ano wlasnie ! moze byc jednoczesnie romantyczny jak i odpowiedzialny zaradny czemuz nasi polscy mezczyzni nie chca przyswoic powyzszych zalet ?? w rownej mierze ?

Gość gość
Romantycznypoeto moze zechcialbys podac e maila?

Gość ona była pomylona
poezją się nie pożywisz