Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tamara_22l

Ciąża

Polecane posty

Cześć! Mam na imię Tamara, zastawnaiam się czy na prawdę tak bardzo trudno jest zajść w ciąże, podzielcie się swoimi próbami, staraniami o dzidziusia. Jestem w związku z partnerem rok. Co prawda nie planujemy ciąży-nie mówimy o tym, że chcielbyśmy, ale od pewnego czasu w ogóle się nie zabezpieczamy, nie zwarzając na to czy są to dni płodne, czy też nie. Wszystko trwa 3 miesiące (niezabezpieczanie się), wcześniej używaliśmy najstarszego sposobu antykoncepcji jakim jest stosunek przerywany (niezbyt bezpieczny, podobno, a jednak ludzie funkcjonują tak latami), w tym miesiącu bardzo poszaleliśmy, myślę, że ok 30 stosunków odbyło się do końca szczególnie w dni płodne), jak myślicie, zajdę w ciąże? Słyszałam, że ludzie starają się o dziecko miesiącami, nie kiedy latami. Przypadki moich znajomych: -Koleżanka (dziewica_21l) wpadka przy 1 razie -Dziecko znajomej (15l) wpadka, pęknięta 1 raz gumka -Moja siostra (25l) kilka stosunków w dni płodne bez zabezpieczenia i tadam, piękny synek ma już 2 lata -Moja koleżanka (28l) kilka stosunków przy tzw. stosunku przerywanym i bliźnięta w drodze Jak myślicie, dni płodne miałam od 12 sierpnia, skończyły się w zeszłym tygodniu, pożycie seksualne od 2 sierpnia do 23 sierpnia było bez prezerwatywy, do końca, z wytryskiem. Kiedy powinnam zrobić test ciążowy? Miesiączke powinnam mieć 23 sierpnia.