Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wykończona synowa

wredna teściowa

Polecane posty

Gość wykończona synowa

mam już dość mojej teściowej która ostatnio przekroczyła juz wszystkie granice. Jestem mężatką dopiero od kilku tygodni a moja tesciowa juz pokazała jaką jest wredną i kłamliwą suką... ostatnio na grilu "rodzinnym" tak sie upiła ( chyba żeby mieć odwagę) i opowiadała niestworzone rzeczy. Z moim męzem mieszkaliśmy juz przed naszym ślubem ż racji tego ze pracujemy za granicą to tylko kilka tygodni w roku spędzamy w polsce i to u jego rodziców. dokładamy sie do zycia, opłacamy rachunki za prąd itd...(nawet jak nie jestesmy w Pl) a ona ostatnio zaczeła bezczelnie kłamac ze nie dajemy ani grosza, zaczeła przy tym obrazac mnie i moją mame. a do tego przyznała sie że wchodzi na moje konto z banku i sprawdza ile, gdzie i kiedy było płacone kartą albo wyciągane z bankomatu. ( z czego ustaliliśmy z mężem ze z mojego konta idzie wszystko na nasze wesele a z jego konta idzie na wyjazd z powrotem do pracy) powiedziała to wszystko w taki sposób chodzbym ja rozpierdzielała kase na prawo i lewo i była tą najgorszą... (chociaż naleze do osób oszczędnych) Teraz sie nie odzywa i na razie mam spokój ale pewnie ta sytuacja długo nie potrwa bo znowu sie do czegos p**********i. Poradzcie co w takiej sytuacji zrobic z takim p******ym babsztylem. pozdrawiam

Gość gość
Olać i znależć inne miejsce pobytu jak jesteście w kraju zabrać zamknąc dostęp do kont.

Gość gość
wredna synowa

Gość gość
jeny jak tesciowa moze miec dospet do Waszych kont!

Gość gość
To tesciowa ma dostęp do twojego konta?

Gość gość
jakim cudem twoja teściowa ma dostęp do twojego konta? nie rozumiem tego

Gość gość
może nie ma tylko tak mówi, starsi ludzie czasem mają wyobraznie i mysla ze jak powiedza to tak jest. moja tesciowa tez np twierdzi ze kolega mojego meza jej przeglada historie operacji na koncie bankowym ;] mimo, ze nie jest taka stara bo jest pod 50 to takie rzeczy wymysla, a z kad by niby ten kolega mial miec dostep ;P moze to na podobnej zasadzie ?

Gość wykończona synowa
tesciowa ma dostę do naszych kont bo na samym początku jak wyjezdzalismy do pracy za granice to tam na miejscu nie mielismy internetu zeby sprawdzic czy są pieniądze na koncie, wiec podalismy jej zeby mogła nam sprawdzac czy przyszła wypłata

Gość angiii
współczuje ci bardzo, najlepiej brac męża pod ręke i wiac gdzie pieprz rośnie. nie utrzymuj z nią kontaktów i zmien dostep do konta a jak przyjedziecie do Polski to zdala od tej wywłoki.

Gość gość
Jaki problem zmienic haslo? Piec minut roboty. A jeszcze powinniscie nic jej nie wyslac przez miesiac albo dwa, skoro i tak nie zauwaza ze jej pomagacie.

Gość gość
1.zmien haslo 2. spijcie w hotelu, albo u przyjaciol, to i tak taniej wyjdzie skoro placicie tesciowej, bez wzgledu na to czy tam mieszkacie czy nie Problem generalnie z d**y, sami sobie jestescie winni, totalnie bezmyslni.

Gość tesciowa 50
moze tesciowa jest zazdrosna o syna i teraz sobie zdala z tego sprawe,ze nie bedzie juz ta jedyna kobieta w zyciu synusia,a moze liczyla,ze to ona bedzie decydowac ,co,gdzie i za ile mozecie przpiepszyc kase ,a ile jej sie trafi :p zyjcie swoim zyciem !