Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NIE MAM SIŁY JUŻ ŻYĆ

NIE MAM JUŻ SIŁ ŻYĆ

Polecane posty

Gość NIE MAM SIŁY JUŻ ŻYĆ

Mam 28 lat i przez brzydote moje zycie to koszmar, jestem strasznie zakompleksiona, mam fobie społeczną, jestem sama jak palec, nigdy nie miałam chłopaka, nie pracuje, kiedys pracowalam ale zrezygnowalam bo ludzie sie na mnie gapili z obrzydzeniem, niektorzy az sie zatrzymywali zeby sobie popatrzec na brzydule, niektore osoby z rodziny mowily mi ze jestem taka brzydula, kilka osob nieznajomych powiedzialo ze paskudna, nie mam pieniedzy na operacje plastyczną, chcialam sie tylko wygadac

Gość gość
biore cię taką jaka jesteś

Gość gość
wydaje mi się że wyolbrzymiasz, jest wiele osób nieurodziwych i jakoś żyją pracują i funkcjonują w społeczeństwie. Jak ktoś szuka partnera to może wtedy bardzo patrzy na wygląd ale w normalnych relacjach międzyludzkich w pracy czy wśród znajomych wygląd nie ma prawie znaczenia przecież

Gość gość
i za pewne wcale nie jestes brzydka tylko zaniedbana a to mozna zmienic wiesz ile jest okropnych dziewczyn ktore jeszcze maja sie nza niewiadomo jak piekne ? naprawde nie mysl w ten sposob bo az smutno tego sluchac . za pewne masz wiecej wartosci niz nie jedna "pieknosc" na tym swiecie

Gość gość
Racja. Zacznij postrzegać inaczej rzeczywistość. Jak masz się sama za brzydule to inni też mają. To się czuje. Jak chcesz to ci zrobię szybką terapię.

Gość gość
Ja mam 23 lata jestem mezczyzna i tez mam wrazenie ze jestem brzydki. Ale pracuje staram sie jakos zyc. Nie martw się i głowa do góry. To nie twoja wina że nei jesteś piękną kobietą ale na swoj sposob na pewno taka jestes. Muisisz wyjsc do ludzi, usmiechaj się myślę ze skzoda zycia na takie rzeczy. Wiem co czujesz bo mam uporczywy tradzik przez ktory sam czasmi mam ochote nie wychodzic z domu a co gorsza boje sie ze nie znjde przez to dziewczyny. Jesli masz 28 lat to odpowiedni wiek na znalezienie drugiej polowki :)

Gość ŻYCIE KAŻDEGO ROZLICZY
Ci co sie z ciebie śmieja wysmiewaja ,nie wiedza co ich spotka jutro ,za rok ..ZYCIE ROZLICZY KAŻDEGO PRĘDZEJ CZY PÓŻNIEJ :)

Gość NIE MAM SIŁ JUŻ ŻYĆ
Czesto płacze ,jak ktos mi dokuczy wyzwie od pasztetow,brzydkiej :( strasznie mi przykro wtedy..

Gość gość
pokaż buzie do oceny

Gość NIE MAM SIŁ JUŻ ŻYĆ
Odechciewa sie życ ,bo cały czas to samo ..ten kto tego nie czuł nie jest w stanie tego zrozumiec ,co wtedy czuje:(

Gość NIE MAM SIŁ JUŻ ŻYĆ
nie chce pokazywac sie ,żeby znow ktos mnie wysmiewal nabijal sie ze mnie wyzywał..:( to bardzo boli:(

Gość gość
uwierz,ze nikt nie będzie się nasmiewał,bo nie wrzucasz do typowej oceny,tylko do potwierdzenia czy faktycznie jest tak jak piszesz,a może wcale nie jest tak żle

Gość johnywalker
Ci ktorzy się z Ciebie śmieją są pustakami bez szkoły. Uroda to nie wszystko liczy się to jaka jesteś w środku.

Gość Zawsze podejrzewam
że takie tematy sa prowokacjami. Owszem, zdarzają sie osoby obiektywnie bardzo brzydkie, z różnymi widocznymi dysfunkcjami i tak dalej, ale nie wiem, w jakim środowisku trzeba by się obracać, żeby otoczenie oficjalnie obrzucało kogos takiego inwektywami!

Gość gość
np.czy jestes wilgotna

Gość ludzie sa okrutni
a czy ci co nasmiewaja sie ,wyzywaja sa tacy piekni tacy idealni?

Gość pusci ludzie to sa
pusci prozni ludzie to sa

Gość gość
makijaz potrafi zdziałać cuda.ja bez makijazu tez jestem brzydka a jak sie pomaluję to jestem bardzo ładna,faceci gapią się na mnie.moja mama powiedziala "jak sie wymalujeq to jestes piękna jak amerykańska aktorka".kazda jest brzydka bez makijazu.

Gość gość
kazda ma wady i kazda ma zalety. znajdz w sobie piekno bo je masz ! moze oczy moze usta , wlosy , nogi , piersi , pupe cokolwiek i eksponuj to i ciesz sie tym ! nad reszta mozna pracowac , mozna zaczac o siebie dbac. nie wiem jak mozna kogos wysmiewac no naprawde dlaczego ludzie sa tacy okropni dla siebie nawzajem ? czemu nie potraficie byc pozytywnie nastawieni? jestesmy ludzmi tylko ludzmi. nikt nie jest ani idealny ani jakos specjalnie wspanialy . kazdy jest za to indywidualny niepowtarzalny i tym powinnysmy sie cieszyc

Gość gość
czlowiek nienawidzacy tak naprawde siebie ,ale ukrywa to... dostrzega przewaznie tylko cos zlego nie dobrego bo sam ma problemy z soba,,, NIE PRZESADZAJCIE Z TYM MAKIJAZEM!!! makijaz nie zdziala cudu!! co za bzdury..niektore kobiet wrecz oszpecaja sie makijazem!!!

Gość SZTUKA JEST POTRAFIC DOSTRZEC
Moze masz w sobie cos ladnego: - ladne zgrabne nogi sexi -ladna zgrabna pupe -moze masz ladne dlonie -moze masz ladne oczka -Moze masz ladne sexy rzesy ?

Gość NOCHAL jak KARTOFEL
-zeby jak u myszy nochal jak truskawa zgnieciona

Gość nie boisz sie BOGA
ludzie nie boicie sie BOGA...

Gość LUDZIE NIE POTRAFIA Dostrzec
Ludzie nie potrafia dostrzec piekna