Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nagle odstawienie od piersi

Polecane posty

Gość gość

Co myslicie o takiej metodzie odstawienia 10- cio miesiecznego dziecka od piersi? Chodzi mi o to ze z dnia na dzien odstawiam piers. Czy ktoras mama tak odstawiala? Jak zniosly to Wasze dzieci i przede wszystkim piersi?

Gość gość
Pierwsze dziecko odstawiłam z dnia na dzień i było ok ,dostał butle i dobrze to zniósł ,moje piersi zmalały natychmiast ,nie miałam problemu z nawałem było ok,drugi syn sam się odstawił i tak samo zero problemów z piersiami .

Ja chialam odstawic odrazu ale po pierwszej nocy poszlam do lekarza i wybil mi to z glowy powiedzial ze dzieko moze miec uraz psychiczny lub jeszcze gorzej malutka amtej nocy tak strasznie plakala jak ja na drugi dzien chcialam juz przystawic to bylo calkiem inne dziecko bardzo smutne nieufne nie usmiechajace sie dopiero po kilkudniach ciagleo karmienia wrocila nasza usmiechnieta pipcia juz nigdy tak nie zrobie a teraz mam kolejny problem chce starac sie o drugie a mala nadal ssie (16 miesiecy ma) Nie wiem co robic z nia sie udalo za 1 razem a teraz bedzie 2 miesiac jak bedziemy sie starac jestem juz przerazona ze za tym druim razem tez sie nie uda a chce mala roznice wieku no i oczywiscie jak zajde to nadal bede karmila corcie jak tylko bedzie chciala