Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet i dzieci

Polecane posty

Gość gość

Jak się zorientować jaki stosunek do dzieci ma facet? Chodzi o to czy lubi się z dziećmi bawić zajmować przebywać czy dzieci go lubią

Gość gość
może znajdzie się jakaś dobra duszyczka która się wypowie

Gość gość
jest tu ktoś ? Ciekawa jestem waszych zdań

Kiedy chce wymordować wszystkich ale oszczędza dzieci to znaczy że je kocha najbardziej.

Gość gość
rzuć w niego jakimś dzieckiem to się przekonasz

Gość gość
Może zacznij przy nim gadać o jakimś znajomym dziecku? Na przykład powiedz, ze jesteś matką chrzestną córki kuzynki ;) I opowiadaj o niej, sprawdź czy go to nudzi, czy jest zniecierpliwiony itd

Gość gość
opowiesci o obcych dzieciach to nie to samo co przebywanie z nimi cierpliwosc traci matka/ojciec czesto bardzo szybko a co dopiero obcy facet nie licz dziewczyno ze jakis obcy bedzie zajmowac sie odpowiednio dobrze twoim dzieckiem w najlepszym wypadku bedzie je tolerowac nie krzywdzic ale zey odrazu z sercem sie zajmowac to zapomnij a tak z innej manki jak masz kandydata na biologicznego ojca to tez nie ma regułu sa tacy którzy szaleja ze chca dziecko a potem zajmuja sie od niechcenia a czesto ci którzy sie zapierali ze nie chaca sa wspaniałymi ojcami niestety z doswiadczenia wiecej tych nygusów faceci sa wygodni

Gość gość
chciałam sie dowiedzieć jakim byłby ojcem. Z tą kuzynką to dobry pomysł akurat sie tak składa że jestem chrzestną a może zaprosić go na spacer ze mną i moją podopieczną on wie że to moja podopieczna

Gość gość
facet nie może za bardzo się przyznawać, że lubi dzieci, zwłaszcza cudze bo zaraz jest podejrzewany o pedofilię

Gość gość
hahah naiwna tak ty mu pokarzesz śłicznego bobaska kuzynki lub poopowiadzasz jak super byc tatą kobieta rodzi sie matką a ojciec sie staje z tym ze z tym staje sie ojcem wielu panów to nie dot z pieluchami zostaniesz sama nie zycze ale to bardzo prawdopodobne

Gość gość
Ma jakieś rodzeństwo ten facet? Zwłaszcza młodsze?

Gość gość
nie wiem czy ma rodzeństwo

Gość gość
mozesz go na próbe na jakąs godzinke zostawic z dzieckiem chodz to tez nie odda rzeczywistosci bo jednorazowa akcja to nie zycie na codzien codzien na ogół wyglada tak ze umie i mógły sie zając ale ma akurat inne plany

Gość gość
ja znam takiego co lubi dzieci i one go i świetnie sprawdziłby się w roli ojca ale cholera nie chce się wiązać. Wydaje mi się, że jest on aseksualny :(

Gość gość
dowiesz się jak urodzisz! jak cię zostawi, to znaczy, że nie lubi dzieci

Gość gość
kobieta rodzi sie matką a ojciec sie staje x co za chore hasło:D jestem kobietą i dla Twojej wiadomości matką być nie zamierzam.

Gość gość
faceci, którzy nadają się na ojców najczęściej zostają sami albo są ojczymami

Gość gość
zrobiłam coś w sensie zaaranżowanego spotkania nawet nie zareagował na dziecko które trzymałam na rękach :(