Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

macie długi niepłacone rachunki itp

Polecane posty

Gość gość

pytam bo w zasadzie nie znam takich osób, jak zdarzy się pożyczyć od kogoś kilkaset zł to oddają, mają owszem znajomi kredyty na mieszkanie czy auto, ja sama mam kredyt a raczej debet w karcie który zwykle idzie mi sezonowo na ciuchy ale go spłacam wiosną..

Gość gość
Ja nie mam, nie mogłabym żyć ze spokojną głową.

Gość gość
Mają,same pisały,że nie chcą iść do pracy i wolą mieć długi.

Gość gość
Mam tylko debet nieduży , kredytu nie mam ,karty kredytowe mam dwie ale nie używam nieruszone ,oddałam na przechowanie mojej mamie piny podarłam i choćby skały srały nie ruszę i nie ,rachunki płacę zawsze jako pierwsze ,od nikogo nic nie pożyczam tak że jest dobrze.

Gość gość
A po co w takim razie wyrabialas ta karte kredytowa? Nie mam zadnych kredytow,zadnych kart kredytowych,na koncie zabkokowalam mozliwosc robienia debetow,zeby nie kusilo mnie nigdy i napisalabym ze nie mam zadnych dlugow,ale mam-20 zl jestem winna babci bo drobnych nie mialam oddac kuzynce bo kupowala mi jedna rzecz.:P

Gość gość
ja mam dlugi. jakies zalegle rachunki. czynsz-300zł. gaz-65zl. prad-200zł. net- 100zł. woda-55zł. razem 700zł to rachunki za sieprien. debet na koncie 80zł. karta kredytowa- 800zł. ale juz powoli ja splacam.

Gość gość
Pierwszą wyrobiłam bo myślałam że mi będzie potrzebna ale nie nie była i teraz muszą ją oddać ,a druga to warunek karty debetowej i ją za 7 mies muszę oddać no chyba że będę używać ale po to je oddałam że nie chce ich ruszać ,nie płacę za nie przez rok nic .

Gość gość
Nie, tak jak ktoś wyżej- nawet debet na koncie blokuję, kart kredytowych nie mam, pierwsze co- płacę rachunki, jak mały był mały to kupowałam mu mleko/pieluchy, a z resztą kombinowałam jak rozdzielić.