Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj wyszłam bez makijażu i w tłustych włosach

Polecane posty

Gość gość

myslałam ,że wyglądam tak beznadziejnie ,że nikt na mnie nie spojrzy ( zwykle chodzę zadbana to wtedy się oglądają ) ,a tu jakiś facet powiedział ,że jestem ,, piękna pani" i czy może sie przyłączyć :D ciesze się bo okazuje się ,że i bez makijażu nie straszę :P Musiałam sie pochwalic ...

Gość gość
bez foty sie nie liczy

Gość martusiaaaaaa88
czasem bez makijażu się lepiej wygląda niż z makijażem :p serio :P a faceci lubią naturalne kobiety. ostatnio zauważyłam to jadąc na basen :) pozdrawiam

Gość gość
Pewnie pomyślał, że skoro tak wyszłaś na dwór to pewnie świeżo po rozstaniu jesteś i że łatwa zdobycz z Ciebie :)

Gość gość
No z tłuszczem na włosach to na prawdę naturalnie...

Gość martusiaaaaaa88
miałam na myśli makijaż !

Gość gość
foty nie wstawię i tak :P a włosy przeważnie mam świeże ,ale dzisiaj akurat nie umyłam ( myłam 2 dni wcześniej , a zwykle właśnie myje codziennie lub co drugi dzien) i wyskoczyłam tylko do sklepu , pomyślałam ,a co mi tam i tak wiem ,że wyglądam beznadziejnie,a tu taka niespodzianka

Gość gość
no to foto a ocenimy ...

Gość gość
no moze i racja ,choć ja codziennie robie makijaż bo myslałam ,że bez niego lepiej żebym sie pokazywała , dzisiaj nie zrobiłam wyjatkowo co mi się bardzo rzadko zdarza... choć nigdy nie robie tzw tapety tylko maluje rzesy i troche fluidu ,ale to i tak robi duza rożnice na plus moim zdaniem

Gość gość
daj choc troche bo jestesmy ciekawi ...

Gość gość
nie wstawisz foto, czyli jestes na prawde pasztetem, ktory chcial sie dowartosciowac :(

Gość gość
taaa jasne , mam fajne zdjęcia , ale po pierwsze wolę być anonimowa ,a po drugie nie chce popsuć sobie humoru jakby złośliwie ktoś coś napisał :P

Gość gość
jak na prawde jestes ladna, to nikt nic zlosniwego nie napisze, no co ty :D mozesz zaslonic sobie paskiem oczy - jak w 997

Gość gość
I co z tymi fotami? :classic_cool:

Gość gość
narobila ochoty i uciekla

Gość goscuicho
Bo mądra dziewczyna jest , a nie jak reszta idiotek pokazujących cycki i d**y w sieci :) pozdrawiam. a ty jak taki napalony to masz specjalne stronki z fotkami

Gość gość
cycki i d*pe to ja moge sobie obejrzec na redtube. a ja chcialem tylko spojrzec na naturalnie ladna kobiete, ktora ladnie wyglada bez tapety... NIBY. a to zasadnicza roznica.

Gość gość gość
Ja tam nie wierzę, że jakaś kobieta bez make up-u wygląda ładnie, że naturalnie itd. Sama kobietą jestem i wiem :)

Gość gość
no i dlatego sadze, że autorka kłamie, co tylko potwierdziła ulatniając się z tematu :classic_cool: