Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam od tego jakiegoś doła

nie wiem czy przesadzam niby pierdoła ale poczułam się wykożystana

Polecane posty

Mam doła i nie umiem sama obiektywnie ocenić sytuacji. Nie wiem może przesadzam. Chodzi o to, że w weekend jechaliśmy z moim narzeczonym do znajomych. Mieszkamy z moim narzeczonym w dwóch różnych, położonych obok siebie miejscowościach. W sobotę zawsze przyjeżdżam swoim samochodem do narzeczonego i zostaję u niego do niedzieli. Tym razem jechaliśmy w sobotę do jego znajomych, więc tak jak zawsze przyjechałam do mojego narzeczonego swoim autem, on zszedł i dosiadł się do mojego samochodu i pojechaliśmy do znajomych, potem wróciliśmy do domu mojego narzeczonego i zostałam u niego jak zawsze do niedzieli. Niby wszystko Ok, ale opadła mi trochę szczęka jak się okazało, że ci znajomi do których jechaliśmy mieszkają w mojej miejscowości, więc musiałam się wrócić praktycznie całą drogę - poczułam się jak jakiś szofer faceta :( Szczerze mówiąc, to zrobiło mi się jakoś tak strasznie przykro, potem mnie przepraszał , że bardzo brzydko się zachował (jak zauważył po mnie, że coś jest "nie tak"), ale jakoś tak nie umiem tego przełknąć, bo w sumie to mógł przyjechać do mojej miejscowości swoim samochodem - odwiedzilibyśmy tam jego znajomych i wrócilibyśmy do jego miejscowości na dwa samochody - a tak to poczułam się wykorzystana przez własnego narzeczonego :( ...pewnie przesadzam, ale mnie to zabolało bo widzę, że np. moją siostrę to mężulek wszędzie wozi i po nią przyjeżdża. Sama nie wiem - przesadzam? Zrobił to z bezmyślności, ale odczułam to jak brak troski. Jak to u Was jest w związkach?

Gość gość
każ mu zwrócić kasę za paliwo plus jakiś prezencik za zmarnowany czas i będziecie kwita. Tak się robi w poważnych związkach :classic_cool:

Gość gość
Ja czasami zauważam że „daję ” więcej siebie.Mój chłopak wielu rzeczy nie dostrzega albo nie zachowuje się tak jak powinien.Kiedyś się bardziej starał i był bardziej domyślny.

Gość gość
troche dziwne ze do niego jezdzisz co sobote ;/ to nie powinno byc tak ze to on cie wszedzie zawozi? Powinien być mega szczesliwy móc woiz.c swoją kobiete gdzie tylko ona zapragnie a tak to oszczedzi, bo waha droga a mięsko samo się dostarczy do domu jak catering...

chodzi mi o to, że odczułam to jako brak odpowiedniej troki z jego strony...za 2 miesiące bierzemy ślub. Nie wiem sama, może przesadzam, ale zdołowała mnie ta sytuacja

Gość gość
nawet nie wiesz, jak chciałabym mieć takie problemy.

Gość gość
no raczej niefajnie z jego strony. nielogiczne zachowanie! facet moglby po kobiete tak pojechac - nie Ty po faceta. Ale wiesz co? Ja przed slubem tez wymyslalam jakies dziwne schematy :-) to stres. juz sie udziela! nie przejmuj sie, grunt to powiedziec narzeczonemu o tym jak sie poczulas i jesli faktycznie widac po nim, ze mu glupio i juz uwaza na to jak postepuje to wiedz, ze mu na Tobie zalezy :-) ps.Wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!!

Gość gość
A na przyszłość przyglądaj się, czy facet nie robi się zbyt wygodny. Oni się szybko przyzwyczajają do dobrego i do tego, że kobieta za mało wymaga.