Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość do 3 wrzesnia jak modeleczka

Od jutra dieta 8 godzin plus 500 kcal kto ze mną

Polecane posty

Chcę się oczyścić i pozbyć 2 kg nadwagi.Będę jeść 4 posiłki dziennie co 2 godziny.Nie przekraczam 500 kcal na dzień.Przyłącza się ktoś?

Gość Tak jakby
hmmm ja od jutra jem same ogórki żeby się oczyścić i ogólnie jak coś zrzucę to super będzie bo przez wakacje przytyło mi się....4 kg :/ Wiec powodzenia!

jak coś schudniesz to pisz,jak nie też zresztą. :D mi przybyło 5 kilosów,zamieniłam się w słonia.

up

Gość gość
co masz zamiar jesc w ciagu calego dnia i jakie to posilki przykladowo co te dwie godziny mialyby byc?? tak mi sie wydaje, ze 500kcal to tak troche malo ...

śniadanie chlebek ryżowy+wędlina+pomidor,drugie śniadanie owoc+jogurt naturalny,obiad zupa dyniowo-cukiniowa,kolacja pieczone jabłko.

Gość gość
a ta zupa to jaka sama gotujesz czy z torebki?

Gość Olcia Dubicka
Tyle kalorii to typowa głodówka na której tracisz mięśnie i wodę z organizmu a nadal będziesz otłuszczona mimo spadku wagi bo mięśnie ważą 4 razy więcej niż tłuszcz przy mniejszej objętości więc jaki jest sens w takim odchudzaniu bo przecież chodzi o to by spalić tłuszcz a nie mięśnie a nadal być otłuszczoną. Nie widzę sensu w takim odchudzaniu ;/ Mi kobieta której opiekuję się dziećmi poleciła tabletki odchudzające Forever Slim, dostałam od niej pierwsze opakowanie w prezencie a też można je kupić na allegro. Do tego zaraziła mnie zdrową żywności nisko przetworzoną. I już po 3 tygodniach schudłam 7 kilogramów ;) A z aktywności fizycznej to tyle co spacery z dziećmi którymi się opiekuję i plac zabaw ;) Wcześniej byłam na samej zdrowej diecie ale nigdy nie było takich efektów ;) Zdecydowałam się po tym jak zobaczyłam że tabletki zostały przetestowane przez głównego inspektora sanitarnego i dopuszczone do obrotu w Polsce co potwierdza ich bezpieczeństwo a to jest najważniejsze i nie wszystkie podobne preparaty przeszły takie testy co stawia ich w złym świetle.

Gość gość
A TA ZNOWU TU

Gość gość
następna, co wymyśla niezdrowe diety a potem będzie płakać, że efekt jojo i problemy ze zdrowiem. Dziewczynki, czas zmądrzeć.

Gość ammmmanama
jestes tu tez? bravo wszedzie cie pelno nie masz juz dosc?