Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Proszę o podpowiedzi

Prosze zajrzyjcie

Polecane posty

Witam :) mam pytanie do samotnych, w jaki sposób spędzacie czas ?? Zapodajcie jakieś pomysły. Dużo czytam,a le mam wrażenie, że to marnowanie czasu.

Gość marcela12333
wypełniam sobie czas masturbacją, potem czytanie, układanie puzzli, filmy, sprzątanie(uwielbiam, czasem wywalam wszystko z szaf żeby sobie poukładac na spokojnie kolorami itd. majtki składam w kosteczkę), gotowanie, bieganie, spacery, fantazjowanie o przyszłości, wymyślanie nierealnych sytuacji itd.

Dziękuje za odzew. A co to są te nierealne sytuacje ?? Podaj przykłady.

I jakie puzzle masz??

czytanie nie jest marnowaniem czasy jeśli czytasz dobre książki ;) a poza tym są jeszcze filmy, muzyka, możesz sama coś tworzyć

Gość marcela12333
a to różnie np. co by było gdybym była facetem/bogata itd. aha, czytanie to nie marnowanie czasu, a może zacznij czytać jakieś specjalistyczne książki, mnie interesuje psychologia, historia sztuki i takie czytam ostatnio.

specjalistycznych dość się już naczytałem, dlatego ostatnio stawiam na powieści. Mi się podobają, spełniają moje oczekiwania, ale być może mógłbym robić coś bardziej konstruktywnego, w tym sensie chodziło, albo o jakąś alternatywę, dlatego dziękuję za odpowiedzi.

też czasami sobie takie rzeczy wyobrażam, ale wtedy zastawiam się czy jestem normalny;/ Bo żyję w świecie fikcji, które nie mają miejsca.