Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sophie96

Filmy Pocałuj mnie i Gry weselne a rzeczywistość

Polecane posty

Gość Sophie96

Cześć wszystkim. Tak na prawdę nie wiem dlaczego tworzę tego posta. Może po prostu te filmy tak bardzo mnie poruszyły. Dzisiaj obejrzałam oba, jeden po drugim i nie mogę przestać o nich myśleć. Zawsze sądziłam, że jestem hetero ale od połowy roku zmagam się z myślami o pewnej dziewczynie ze szkoły. Tak jak bohaterce filmu 'Gry weselne' wystarczyło mi jedno spojrzenie aby się zauroczyć. Dopiero dzisiaj odważyłam się obejrzeć filmy o miłości między dwiema kobietami i powiem Wam, że owe filmy były cudowne. Zaczynam myśleć jak to jest, że większość kobiet pragnie miłości rodem z amerykańskiego romansidła (relacje między kobietą a mężczyzną) a ja chciałabym przeżyć właśnie taką historię z inną dziewczyną. Może to tylko hormony związane z wiekiem ale było w tych filmach coś tajemniczego, coś czego sama chciałabym doświadczyć. Może po prostu bohaterkom wydawało się to 'zakazane', nieprawdopodobne i dlatego było to takie ekscytujące. Czy w naszym codziennym życiu można odnaleźć tą prawdziwą miłość nie patrząc na płeć ? Pytam, ponieważ nigdy nie byłam w związku. Chłopcy nie zwracają na mnie uwagi i może dlatego zaczęłam zwracać uwagę na dziewczyny. Tego nie wiem. Hmm może po prostu jestem romantyczką ale brak tolerancji w kraju i przede wszystkim brak kobiet homo w moim otoczeniu mi nie pomaga. Przepraszam, że się tak rozpisałam. Chciałam tylko wyrzucić z siebie moje przemyślenia. Mam nadzieję, że ktoś to przeczyta i doda coś od siebie :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować