Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ktore leki przeciwbolowe dzialaja rozkurczowo

Polecane posty

Gość góźdź
a skąd ja mam wiedzieć?

Gość gość
oprocz no spy

Gość gość
skoro nie wiesz, to po co wchodzisz w temat ?? bo nie rozumiem.

Gość gość
A po co ci to wiedzieć? Pewnie chcesz wywołać poród? :O

Gość bernank
jeszcze kilka lat temu na silny ból głowy , gdy czaszkę rozwalało łykałem tabletkę pabialginy i za godzinę pełne rozprężenie następowało i ulga, nie pamiętam składu chemicznego tej pabialginy ale tam było COŚ co pomagało, pabialgina została wycofana z produkcji , więc teraz duuupa, męczę się przez wiele godzin i z powodu bólu głowy aż wyję z bólu , żadne ibuprony nie pomagają , dopiero po wypiciu sześciu lub ośmiu browarów globus zaczyna trochę odpuszczać , czyli następuje rozprężenie i nerwy puszczają

jezu, skąd się takie przygłupy biorą... leki działające rozkurczowo mają wpływ na mięśnie - jeśli są bolesne skurcze mięśni, to one je likwidują masz, durna pało, mięśnie w głowie? pytam - gdzie konkretnie? poza tym pierwszy lepszy link z google: Skład 1 tabl. zawiera 220 mg propyfenazonu i 30 mg allobarbitalu. same cioły siedzą przy tych kompach, same cioły...

Gość gość456
metafen apo-napro ibuprom/ibuprom max, polecam te w kapsułkach żelowych

i następna mądra inaczej czy porób to jest brak skurczów, czy skurcze? jak gość pyta o rozkurczowe, to chce skurcze zlikwidować to teoretyzując oczywiście, poród chce wywołać czy zatrzymać? k***a, czy was myślenie aż tak boli?

Gość gość456
na ból głowy to moze być jeszcze Diclo-duo takie z wielbłądem ale one są chyba na recepte bo moja mama je bierze na silne bóle.

Gość gość
nie nie, zadne bole glowy, po prostu mam straszne skurcze ze chodze podkurczona a no spa nie dziala. Wzielam ibuprom max bo tylko to mialam. Ale na przyszlosc musze kupic cos dobrego na skurcze, nie wiem czy to jajniki, raczej nie, okolice brzuchs, macicy, podbrzusze.

Gość rototos
sprobuj metafen mi pomaga a bóle mam uciążliwe

Gość gość
na okres panadol femina... a tak poza tym rumianek, czarna malwa itp

Gość gosienkaaaz
wyprobuj metafen, na mnie dziala bardzo dobrze a bóle mam silne wiec warto sie przekonac

Gość merigold z podkarpacia
Ibuprofen działa przeciwzapalnie, przeciwbólowo i przeciwgorączkowo , Paracetamol działa przeciwbólowo i przeciwgorączkowo . Jeżeli szukasz czegos z działaniem przeciwbólowym i rozkurczowym to tylko Pyralgina tak ma.

Gość gość
jak szukacie dobrych lekow to sprawdzcie te produkty www.galena.pl/produkty maja naprawde dobrej jakosci leki i tanie :)

Gość wejner

nospa + ibuprom

Gość elkamelka

U mnie vemonis femi się świetnie sprawdza. Działa przeciwbólowo, rozkurczowo i na dodatek ma w składzie kofeine, więc działa naprawdę szybko.

Czy to jest lek bez recepty? Jaki koszt? U mnie najgorsze są 2 pierwsze dni, najchętniej zaszyłabym sie wtedy w domu, ale nie zawsze można