Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poszukiwanie pracy w anglii

Polecane posty

Gość gość

Poszukuje pracy od dwoch tygodni.wysylam CV(setki), biegam na rozmowy, ciagle siedze na telefonie. I nic, albo sie nie odzywaja, albo odmowa, albo rozmowa mi nie poszla. pocieszam sie ze bedzie lepiej.czuje sie okropnie, gdy jestem bez pracy.

Gość KKKaaarola
Mam tak samo. Do tego bardzo dobija mnie fakt,że na jedną pracę aplikuje kilkadziesiąt osób!!!ja próbuję się dostać do jakieś marketu na kasę.

Gość gość
niemożliwe! przecież ciągle wszyscy piszą, że pracy w Anglii od cholery!

Gość Jolasia3004
Ja w Belgii i tez nic;(((((

Gość gość
ale kłamiecie! w Anglii i w Belgii pracy a pracy! specjalnie tak piszecie, żeby inni nie przyjeżdżali!!!

Gość gość
Czy moze miec jakies znaczenie fakt, ze nie znam jezyka angielskiego, a CV wysylam w jezyku polskim?

Gość Inroeee
Wracaj do Polski. U nas na stanowiska specjalistyczne po kilkaset CV, a do marketu na kasę nawet po parę tysięcy na jedno miejsce. Pozdrawiam z rejonu gdzie podobno jest niskie bezrobocie

Gość gość
nie kłam! zazdrość was zżera, że przyjadą i wam pracę zabiorą!

Gość gość
Jak ktos chce to znajdzie!

Gość gość
pozdrowienia z ryżej POlszy - zielonej wyspy szczawiem płynącej. dwa dyplomy w kieszeni - i bezrobocie, bo jak się ma 40 lat to już chyba pora umierać w tym p******ym kraju :O

Gość gość
Nikomu nie zazdroszcze i pisze jak jest. napeno nie robie tego, aby ktos tutaj nie przyjechal.wolny kraj. Co do pracy to pisze prawde. Nie wiem jak to jest, jak wysylasz w jezyku polskim. ja wysylam w ang. Ogolnie mi sie wydaje, ze tu jest coraz gorzej. i w najgorszym wypadku zaloze swoja firme jako , ze jestem specjalista w mojej dziedzinie. a jak ktos potrzebuje zmienic cv na angielski to z checia pomoge za free.

Gość gość
Co jest coraz gorzej niby???

Gość gość
Jak Ci zle to wracaj do Polski, przeciez tu jest coraz lepiej :D

Gość Hailey_92
Sierpień jest najgorszym miesiącem w Anglii, bo pracy nie ma. Poczekaj jeszcze trochę do września :)

Gość gość
Dzieki Hailey, Nie musze wracac do polski.forum jest [po to aby pisac o dobrych i zlych rzeczach.

Gość Hailey_92
A, że tak się spytam wysyłałaś CV do jakiś firm czy jesteś zarejestrowana w agencjach?:)

Gość gość
Ale tutaj notorycznie ktos narzeka na UK. Ciagle to samo. Niema pracy, drogo, zle, make zarobki... Jak chcesz pracowac, praca jest, masz tu wieele mozliwosci rozwoju, mozesz doskonalic angielski, pracs jest dla specjalistow, jesli sie chce, da sie zyc. Nie ma raju, ale w porownaniu do Polski jest o wiele lepiej w dalszym ciagu. Ja nierozumiem kto narzeka. Chyba Ci, co liczyli na manne z nieba albo na zasilki i domy z councilu

Gość gość
pracy w UK zatrzesienie nie trzeba pisac te zasrane CV aby ja dostac wprost z ogloszenia zatem te bajki to w buty prosze

Gość gość
* nie ma, male

Gość gość
Oczywiscie, ze jest! Rynek pracy w UK jest dynamiczny...Tylko, ze niektorzy chcieliby chyba, zeby praca sama do nich przyszla, inni nie pojda za minimum pracowac, jeszcze inni wola siedziec i narzekac... Jak ktos chce to prace znajdzie, predzej czy pozniej. A i niektorzy tak pisza, bo nie chca juz wiecej nowych ludzi w UK