Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość merry776

DIETETYKA czy PEDAGOGIKA

Polecane posty

Gość merry776

Kończę studia magisterskie na wydziale: filologia polska i teraz zastanawiam się czy robić dodatkowo: podyplomowe terapia pedagogiczna czy może studia licencjackie zaoczne: dietetyka (w sumie zawsze mnie to interesowało i do dziś żałuję, że nie wybrałam na początku tego kierunku). Co lepsze?

Gość Karolina300392
z dwojga złego to już chyba lepsza ta dietetyka...

Gość merry776
Po dietetyce chyba łatwiej znaleźć pracę, coraz więcej ludzi otyłych. Tylko jeszcze zastanawiam się czy ukończenie szkoły policealnej, kierunek dietetyka jest coś warte? Bo w sumie taniej, by wyszło niż zaoczne na uniwersytecie (2500zł za semestr;/)

Gość merry776
Czy ktoś studiował dietetykę? Czy jest duży nacisk na chemię?

Gość olaaaaaaaaaaaala
uuu odradzam pedagogikę ;P bardzo cięzko znaleźć teraz pracę w zawodzie . Dietetyka zdecydowanie. Sama sie zastanawiam nad podyplomówka z dietetyki.

Gość olaaaaaaaaaaaala
po wczesnoszkolnej jest masakra, po resocjalizacji słabo terapia pedagogiczna jeszcze jeszcze ale też bez szału. Mamy w POlsce zdecydowaną nadprodukcję pedagogów.

Gość merry776
To chyba zdecyduje się na dietetykę, tylko właśnie jak z tą chemią, bo boję się, że może być kiepsko, w sumie parę lat minęło od liceum :D

Gość gość
czy licencjat, czy policealne to ciężko stwierdzić, ale już lepsza nawet policealna szkoła o takim profilu, niż ta cholerna pedagogika. teraz dyplom mało co znaczy, nieważne jaki kierunek, ale pedagogika? szczególnie ta ogólna, przecież to jest jakaś kpina, tego nie można studiami nazwać. matematyk, biolog, polonista, chemik, historyk no jeszcze od biedy jak cię mogę, ale pedagog? co to w ogóle za zawód? ani to nauczyciel ani psycholog.

Gość merry776
upup

Gość gość
Wg mnie Dietetyka, którą sama studiowałam w szkole American Business Academy

Gość gość
Musisz po prostu zastanowic się co Cie bardziej interesuje. Obydwa kierunki na naprawde dobrym poziomie znajdziesz w http://www.medyk.edu.pl/ w Łodzi :)