Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marylin2013

URODOWE TRIKI

Polecane posty

Gość Marylin2013

Hej wszystkim. chcialabym wkoncu zaczac dbac o siebie i stac piekna zadbana kobieta. czuje ze powinnam cos z soba zrobic bo strasznie sie zaniedbalam - niestety mialam ostatnio ciezki okres w moim zyciu i dbanie o siebie bylo ostatnia rzecza o jakiej tak naprawde myslalam dlatego moje cialo, wlosy, paznokcie i twarz nie wygladaja atrakcyjnie... Dodam tez ze moje odzywianie pozostawia wiele do zyczenia, dlatego dziewczyny pomozcie mi! zdradzcie mi swoje urodowe triki dzieki ktorym moglabym skutecznie zadbac o siebie. jestem fanka naturalnej pielegnacji wiec kazde 'babcine' sposoby niezwykle mi pomoga !

Gość gość
zamiast kremu, balsamu olej np kokosowy, musisz dobrac do cery ktory na twoja bedzie dobrze dzialal. to samo tyczy sie wlosow - zamiast odzywek olejowanie. zamiast tonikow wklepywac hydrolaty. do wybielania zębów mycie glinką. i dużo wody pić trzeba by oczyścić organizm.

Gość Krewetka27
biedna, współczuję ci,ale nie jest tak źle, jak ci się wydaje, zacznij jeść więcej owoców, to wrócą ci siły witalne, ciało raz dwa możesz doprowadzić do porządku, ale skup się na warstwie psychicznej,bo od niej dużo zależy, musisz zacząć sobie mówic,że teraz wszystko bedziesz robić dla siebie i będziesz szczęśliwa, a reszte świata masz w d*** ;) trzeba być egoistą. a jeśli chodzi o porady to na tej stronie http://mojanowafigura.pl/uroda/?page=2 masz dużo fajnych, o oczyszczeniu skóry, o domowym spa, o poświęcaniu czasu sobie, zobacz, na pewno coś z tego cię zainspiruje :) powodzenia ! p.s. mi często pomaga kupno nowego lakieru do paznokci ;)

Gość gość
jest masa takich tematów, po co zakładasz nowy? nie zaśmiecaj forum.

Gość gość
nie ma żadnych trików. o wszystko trzeba dbać regularnie i systematycznie- cała tajemnica. jeden zryw nie wystarczy- paznokcie trzeba robić co tydzień, włosy pielęgnować i podcinać, o ciało dbać nie obżerając się, cerę nawilżać- jeżeli jest problemowa odwiedzać kosmetyczkę/dermatologa.