Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ania1122222223333344444

Czy jak mam 16 lat to już przestane rosnąć

Polecane posty

Bo jestem załamana :( Mam 176 wzrostu :((((( podobno jestem ładna z twarzy ,ale co z tego skoro większośc chłopaków przerosłam... żaden mnie nie zechce. Jakbym była niższa byłabym całkiem fajną laską tak myślę bo jestem zgrabna tylko ten wzrost :( da się jakoś skrócić kości czy cos?

w ogóle są tacy faceci którym się podobają takie wysokie dziewczyny? bo mam wrażenie ,że przez ten wzrost chłopaki się mnie boją. Nawet słyszałam kiedyś rozmowe ,że mam ładne długie nogi tylko szkoda ,że jestem taką tyczką . Przykre to było...

Gość ania21321312
właśnie nie narzekałabym ! wolałabym 156 uwierz mi... Mam ogromne kompleksy na punkcie wzrostu

Gość gość
Powiem Ci prawdę ...trochę jeszcze urośniesz ...Wiem ,że teraz masz kompleksy i się pewnie garbisz by wyglądać na niższą ...ale kiedyś będziesz się z tego śmiać ...( wiem,że mała pociecha ) Ja mam męża ,syna i podobam się facetom ( największe branie mam wśród kurd*pli;) ... ) Faceci "uciekają" bo ich peszysz pięknem ( oni nie wyrośli więc gdzie im do takiej bogini...a chcieliby ją zdobyć .... ) Polub siebie bo tego nie zmienisz .Możesz zmienić kolor włosów ,możesz zmienić wagę a nawet kolor oczu wtykając soczewki ...ale wzrostu nie zmienisz !!! Polub siebie ! Pozdrawiam - szczęśliwa Żyrafa