Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość1234

mój chłopak nie chce sie ze mna widywać

Polecane posty

Gość gość1234

Mam problem i nie wiem jak go rozwiązać, mam chłopaka nie potrafie bez niego żyć od półtora roku, zerwał ze mną dwa razy bez konkretnego powodu, ale za każdym razem do siebie wracaliśmy, ostatnim razem kiedy powiedziałam mu że nie chce z nim być że nie chce znowu przeżywać naszego rozstania bez powodu, on zaczął sie starać dosłownie płakać, że on nie chce być z nikim innym tylko ze mna wszystko było pięknie przez pierwsze dwa tygodnie, a teraz znowu wszystko zaczyna sie komplikować jak za kazdym razem, nie wyraża jakiej kolwiek ochoty spotkań ze mną, pasuje mu spotykanie sie co tydzień, albo nawet dłużej...obecnie nie widzieliśmy się prawie 2 tygodnie, zupełnie nie rozumiem jego postępowania znamy się na pamięć, czujemy sie w swoim towarzystwie dobrze jak w żadnym innym nigdy kiedy sie spotykamy nie kłocimy sie..nie wiem co mam robić, z jednej strony widać że mu zalezy ze naprawde chce ze mną być a z drugiej tak nie zachowuje sie facet który chce z kims być, ja też mam swoje potrzeby i kiedy dłuzej sie nie widzimy poprostu jestem przewrazliwiona i wkurzona, dziewczyny nie wiem co robić!

Gość gość
znam odpowiedz :-)

Gość gość
Ja ze swoim jestem od 2 tygodni i wkurza mnie to, że dla kumpli ma czas, widuje się z nimi codziennie, ja swoijego widziałam ostatni raz w sobotę, kiedy mówił mi przepiękne słow że mu bardzo, bardzo mocno zależy na mnie. Równiez nie wiem co robić, nawet nie wiem jak mu to powiedzieć.. W kazdym razie Tobie mogę poradzić żebyś po prostu z nim porozmawiała. Innym radzę, a sama taka kretynka ze mnie

Gość gość1234
jeżeli znasz odpowiedź to słucham?

Gość gość1234
już z nim rozmawiałam na ten temat, poprostu mowi ze nie ma czasu ze wiecej nie potrzebuje, jednak jak juz raz była sytuacja ze powiedziałam ze mam dość to wpadł w histerie i zaczął płakać, to jest trudne..

Gość gość
Jeśli chcesz go odzyskać radzę w ten sposób nie pisz do niego i zyj wlasnym zyciem a nie zyciem mezczyzny. Pokaz mu ze moze cie stracic

Gość gość1234
staram sie tak robić, ale wtedy on pisze ze czy jestem obrażona i robi sie nieprzyjemnie

Gość gość
W skrócie moja sytuacja wyglądała tak, że chłopak po krótkim czasie rzucił mnie, ponieważ nic poważnego nie czuł, a on szuka powaznego związku i kobiety na całe zycie. Nie zależało mu aż tak bardzo, by kontynuowac ten związek, po prostu nie widział dla nas przyszłości. Problemem było to że ja się już zdążyłam w nim zakochać…. Musiałam go odzyskać. Zrobiłam to dzieki urokowi miłosnemu u rytualisty perun72@interia.pl. Wrócił i jesteśmy szczęsliwi.

Gość Apoloniaaa
Mówię Wam jedną z niewielu osób która zna się na magii jest wróżka Sigita. Opowiedziała mi jak zrobić skuteczny rytuał miłosny i co ważne zadziałało!! Chłopak w końcu mnie zauważył i teraz ciągle adoruje. Kontakt to tej Pani jest na stronie http://ezowymiar.pl/wrozka/wrozka-sigita/

Gość gość
Magia pomaga ale trzeba znaleźć rzetelną osobę. Ja miałam szczęście bo trafiłam na http://magia-anielska.pl i udało się odzyskać chłopaka.