Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaczarnulka

zakochałam się w mężczyźnie z malutkim problem

Polecane posty

Gość takaczarnulka

Co za pech... chce mi się normalnie płakać. Facet pod każdym względem wspaniały, z wyjątkiem penisa. Co ja mam robić? Jak z nim o tym rozmawiać? Czy w ogóle rozmawiać? Jego kolega wygląda dosłownie tak: http://www.imagefap.com/photo/128325448/?pgid=&;gid=4191891&page=1 (to nie on, tylko zdjęcie z netu oczywiście) Błagam, pomocy!

Gość gość
No przecież my nic na jego prącie nie pomożemy kobieto

Gość fghbnjytughygtf
kup mu przedłużkę :D

Gość takaczarnulka
Ale może któraś miała lub ma podobny problem? Powiedzcie, czy tylko mi się to kojarzy z... zresztą wiecie przecież z czym...

Gość fghbnjytughygtf
te po lewej ? Są ok , a ten po prawej do amputacji do przerobienia :))

Gość takaczarnulka
no własnie chodzi mi o tego skrajnego z prawej... nie pociesza mnie twoja wypowiedź :(

Gość gość
badz dobrej mysli pewnie ma jakiś talent ukryty i pewnie cie czymś zaskoczy np. lizaniem cciipki mały ale wariat itd. do komsumcji już doszło? jaki był?

Gość gość
bedziesz musiała się przyzwyczaić

Gość gość
Czyli juz uprawialas seks z nim? I jak bylo?

Gość takaczarnulka
Doszło, byłam tak zaskoczona że aż mnie zatkało. Nie doszło do stosunku, powiedziałam że chyba jak dla mnie to jeszcze za wcześnie. Beznadziejnie się zachowałam prawda? We wzwodzie jest tez malutki i cieniutki, ciśnie mi się na usta słowo "siusiaczek"

Gość gość
No rzeczywiscie jest malutki :( ciekawa jestem jak to jest uprawiac seks z takim malym.

Gość takaczarnulka
Nie mów że chciałabyś sprobowac? :) Ja na to nie byłam przygotowana, Grześ ma 190 cm wzrostu i jest w ogóle bardzo proporcjonalnie zbudowany, sportowiec. To tak bardzo kontrastowało...

Gość gość
Haha nie wiem czy chcialabym sprobowac. Po prostu ciekawi mnie to jak to jest... Pewnie zero doznan :O strasznie on wyglada

Gość gość
Jeśli go kochasz, to jakoś sobie z tym poradzisz. Ideałów nie ma, jak będzie miał dużego to może nie mieć dobrego charakteru. Ten rozwinął się za to pod innymi względami. Ilu miałaś wcześniej partnerów? a on miał jakieś dziewczyny? Podobno wielkość pena jest często odwrotnie proporcjonalna do wzrostu faceta...

Gość gość
sprawdzic a pozniej oceniac

Gość gość
Jesli nie jestes juz dziewica, to szanse sa naprawde marne na udany zwiazek z takim facetem. Niestety :( Stare zwyczaje zakazujace seksu przed slubem, holubiace dziewictwo itd byly chyba calkiem sensowne. Nie bylo porownania, jeden partner na cale zycie, to i niezadowolenia nie bylo. A teraz musimy placic cene za rewolucje seksualna -odrzucanie facetow z malym przyrodzeniem, przymus wyuzdanego seksu za utrzymanie partnera, labioplastyka, choroby weneryczne, itd. Sama niestety swieta nie jestem i z przykroscia musze stwierdzic, ze takiego faceta bym zostawila :/

Gość gość
W wzwodzie zwykle sporo rosna takie penisy, sprawdz.

Gość gość
Z czytania tematu można się wiele dowiedzieć, sprawdź.

Gość gość
"W wzwodzie zwykle sporo rosna takie penisy, sprawdz." To prawda :)

Gość gość
A ja sam nie wiem co lepsze... bo ja mam dużego, grubego, seks ze mną dla kobiet jest czymś czego się nie zapomina ale za to z urody jestem nie ciekawy wysoki ale twarz fatalna, poznać kogokolwiek to dla mnie duży problem w zasadzie to spotykam się z kobietami które fizycznie nie pociągają mnie, te które mi się podobają mnie nie chcą. Ale teraz tak czytając ten temat jednak wole że jestem sobą niż nim, seks pełen namiętności i jej orgazmów to przeżycie nie do opisania... warte nawet kiepskiej urody mojej i partnerki.

Gość gość
Jeśli to ten sam grześ co ja znam to nie dość, że ma małego to jeszcze żonę i trójkę dzieci! :)

Gość gość
Pociesze Cie ze nie Ty jedna masz taki problem bo wiele Polakow nie ma czym se pochwalic w spodniach.

Gość rewelacjaa
wielu Polaków , jak juz.

Gość gość
A ten penis ze zdjęcia już stoi ?

"Jeśli go kochasz, to jakoś sobie z tym poradzisz" Tia, jasne, ten post jest znakiem że proces rozkładu związku już się rozpoczął i nic tego nie powstrzyma. Napisane dla formalności, by sobie ulżyć i uzasadnić powody do odejścia.

Gość rewelacjaa
Melygion tez ma malego!

Gość ja to widzę tak
Melly ma lustrzycę :D haha :D ;)

Gość rewelacjaa
Melygion sądzisz ze wszystkie odeszly od ciebie z innego powodu a twojego malego czlonka podaly jako pretekst?