Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takaczarnulka

zakochałam się w mężczyźnie z malutkim problem

Polecane posty

Gość hahahaxD
tak szczerze to 12 cm to po co komu uprawiać sex jak można palec włożyć albo 2 i będzie lepiej :D ... sory ale siusiaczek do 12 centymetrów to tylko dla jakiejś zimnej ryby co sexu nie lubi

Gość morderczyniii
infromatyk ile masz lat 11??

Gość gość
Nie wolimy normalny kulturalnych facetow, ktorzy nie musza miec pytona w spodniach ale stosunek sexualny z nimi daje nam satysfakcje. CZy to ta trudno pojac, Dla Ciebie kobieta nie czerpie przyjemnosci z sexu tylko robi to tylko dla faceta. Matko myslenie ze sredniowiecza.

Gość Informatyk Andrzej
mam 42 lata

Gość XPMaximus
jeśli też z malutkim językiem, to faktycznie masz pecha, uratuję ciebie tylko modlitwa do kutasa św. Józefa. Alleluja i do przodu!!!!!!!

Gość gość
a jak mu stanie to tez taki maly????

Gość gość
A ja co mam powiedzieć mam dużego grubego za każdym razem ona ma orgazm, a seks to prawie wymuszać muszę nawet raz na 2 tygodnie jak się widzimy to jej się nie chce kochać bo nie ma ochoty...

Gość goo222
Przeciez nie kazdy czlowiek z ktorym sie spotykam musi byc moim partnerem do smierci. No bez jaj. :D Myslisz, ze jak tylko poznaje faceta to mysle "och z tym bede sie bujala w fotelu przed kominkiem na emeryturze". Jesli do siebie pasujemy, to fajnie, dobrze ze chociaz przez chwile bedzie milo. Przeciez to normalne, ze ludzie sie ze soba spotykaja, zmienaja sie, zmieniaja sie ich oczekiwania i z tego powodu sie rozstaja. :P Troche dziecinny jestes, wiesz? :P I niestety nie trafiles, bo ja sie nie zadaje z opalonymi pakerami. :D Dla mnie mega seksowni sa kujoni. :D :D Poza tym co mi z dozgonnej wiernosci takiego osobnika jak ty skoro juz po twoich wypowiedziach uznalam ze jestes aseksualny. :P Po co mialabym sie meczyc z kims takim jak? Lepsze zycie mialabym z wibratorem, bo on chociaz nie wylaczy sie po sekundzie. ;)

Gość Andzelikaa
Porozmawiaj z nim jakoś i ewentualnie kup mu coś takiego http://dermalab.pl/98,corrige-a.html . Mój facet to ma i seks jest świetny.

Gość dobryZnajomy
Chce zwrocic uwage na jeszcze jedna rzecz mianowicie; bardzo duzo firm produkujacych suplementy badz urzadzenia do powiekszania penisow wydaja znaczna czesc ze swoich dochodow na poglebianie kompleksu malego penisa wsrod mezczyzn! Tj. Zatrudniaja firmy w ktorych pracuja osoby monitorujace wszelkiego-rodzaju fora. Osoby te odpowiedzialne sa za zakladanie tematow oraz komentowanie majace na celu wzbudzenie u przecietnego faceta (tj. 14 - 15 cm penis - 85% europejczykow) kompleksu iz jego penis jest za maly I nigdy nie bedzie w stanie zadowolic zadnej kobiety.

Gość dobryZnajomy
Biedni faceci zaczynaja szukac w internecie rad "co moge zrobic??" I znajduja cudowne papki, tabletki etc. P.s. znam osobiscie kilkora studentow ktorzy pracuja w ten sposob na pelny etat... :) wiec glowa do gory chopy I wiecej wiary w siebie.

Gość gość
müj ptaszek jak jest spokojny też jest mały ale jak się podnieci to grubieje i rosnie chyba o 5 razy w każdym raźie więcej niż 18 cm i gruby zdarzyło mi się że panienka któregoś razu jak jej zapakowałem tak bez pieszczot wstępnych zesrała mi się :-)

Gość dobryZnajomy
Tylko uwazaj zeby ci cala krew z mozgu nie odplynela jak bedziesz mial wzwod bo mozesz stracic przytomnosc!!! ;)

Gość dobryZnajomy
No I stalo sie!!!! :)

Gość xxxniuniaxxx
tez o tym slyszalam

Gość gość
sa nakladki na penisa do kupienia, wibratory i inne cuda. chcieć to móc .ale nie lepiej go zostawic, niech zadna go nie chce i niech sie powiesi bo ma małego... penis najwazniejszy na swiecie !!!

Gość dobryZnajomy
Gosc 13:49: to jest dokladnie to o czym pisalem... "penis najwazniejsza rzecz na swiecie" nic dodac nic ujac!!!

Gość fsakfeln
sory dziewczyny, ale penis jest wazny i predzej czy pozniej zawazy to na zwiazku, wiec po co ma z nim byc i wmawiac sobie ze 'maly ale wariat' 'seks nie jest najwazniejszy'? w koncu przyjdzie frustracja i go zrani. potrzebne mu to? co innego gdyby dziewczynie to nie przeszkadzalo, rzeczywiscie nie lubila seksu czy cos.. a tu widac ze autorka miala inne wyobrazenie penisa, a ze sie zakoochala to ma problem

Gość gość
największym problemem w takim wypadku jest własne silne przekonanie że to problem , problemem to może być brak wzwodu a nie wielkość , bez względu na wielkośc satysfakcjonujące współżycie dla obu stron jest możliwe

Gość takaczarnulka
Dziękuję wszystkim, którzy potraktowaliście mnie poważnie :) Jestem z nim umówiona na jutro, postanowiłam spróbować jak to będzie. Mam nadzieję że nam się uda, teraz gdy już jestem świadoma sytuacji w "departamencie majtek" inaczej do tego podejdę. Ale na rozmowę o tym to chyba jeszcze za wcześnie, co sądzicie?

Gość takaczarnulka
A co do pytań o wielkość we wzwodzie to z pewnością był to pełny wzwód, umiem to ocenić. A rozmiar? - tak jak pisałam, taka malutka pałeczka, raczej chłopięca niż męska :( Nie mam miarki w oku ale może z 10cm... może 11,na pewno nie więcej, no i taki cieniutki.

Gość gość
ten penis z obrazka jest w zwisie, tak wyglada co drugi ptak faceta. dopiero jak stanie, to ma tam te 14-16 cm

Gość BrunetWieczorowaPora
U kobiet sex to w 60% jej glowa. Jesli teraz nastawisz sie juz ze bedzie fatlnie albo ze takim malym penisem nie moze ci byc dobrze to na pewno bedzie kiepsko!!! Nie mysl o tym. Stres I uprzedzenia sa wrogiem sexu. "Oddaj" sie chwili I pewnie bedzie dobrze;)

Gość gość
Przelam sie sproboj z nim sexu a mze sie zdzwisz. Jak Ci dalej nie bedzie pasowalo to sie lepiej z nim rozstan.

Gość Moj chlopakk
Ma malutkiego penisa w spoczynku. W zwodzie ma 17cm dziwne troche ze taka roznica

Gość Dwujajeczny123
Ojjj... baby, baby... Wam tylko jedno w głowie ;) Ten gość ze zdjęcia przed chwilą się kąpał, widać to choćby po kroplach wody na brzuchu. Do tego była to zimna kąpiel, bo jajka ma mocno skurczone, więc i ptaszek będzie schowany, bo w ten sposób organizm się broni przed wychłodzeniem. Ja sam mam niedużego, bo 14cm. Za to w obwodzie ma ponad 14cm. Penis wcale nie musi być wielki. Spójrzcie na to w ten sposób: u każdej kobiety da się wywołać orgazm przy pomocy jednego lub dwóch palców, a ptaszek tamtego chłopaka we wzwodzie na pewno jest dłuższy od palca. Poza tym pobudzić łechtaczkę można nawet mikropenisem. Punkt G leży parę centymetrów od wejścia do pochwy, stąd przy odrobinie wprawy też da się go pobudzić. Technika - drogie Panie - technika!!! To jest jak z gitarą - można mieć piękną i okazałą, ale nie umieć na niej grać.

Gość gość
wszystko to pięknie , ładnie ... tylko gdyby tak jak piszecie satysfakcja kobiety polegała na pobudzaniu punktu G czy łechtaczki palcami to po co facetom byłyby penisy ?? to o czym piszecie każda kobieta jest w stanie zrobić sobie sama, własnym palcem lub przy pomocy prysznica , to żaden problem chodzi o to, że kobieta uwielbia czuc penisa swojego partnera w srodku, uwielbia to uczucie "wypełnienia" , uwielbia kiedy w nią "wchodzi" .... a tego uczucia przy niewielkim rozmiarze penisa niestety nie ma i za tym uczuciem kobieta wcześniej czy później zatęskni

Gość gość
wszystko to pięknie , ładnie ... tylko gdyby tak jak piszecie satysfakcja kobiety polegała na pobudzaniu punktu G czy łechtaczki palcami to po co facetom byłyby penisy ?? to o czym piszecie każda kobieta jest w stanie zrobić sobie sama, własnym palcem lub przy pomocy prysznica , to żaden problem chodzi o to, że kobieta uwielbia czuc penisa swojego partnera w srodku, uwielbia to uczucie "wypełnienia" , uwielbia kiedy w nią "wchodzi" .... a tego uczucia przy niewielkim rozmiarze penisa niestety nie ma i za tym uczuciem kobieta wcześniej czy później zatęskni Nic dodac nic ujac

Gość gość
czuc penisa swojego partnera w srodku," xxx niekoniecznie swego byleby by :D