Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość abcdfgh

czy normalna kobieta moze zakochac sie w geju

Polecane posty

Gość abcdfgh

Poznalam go w pracy. Ma chyba ze dwa metry wzrostu i jest bardzo przystojny. Ubiera sie bardzo gustownie i wogole chlopak zadbany. No ale nie wygladal mi na geja. Jest spokojny, opanowany, dla wszystkich mily i nadzwyczaj uprzejmy. Zaczelo sie tak,ze ktoregos dnia zupelnie nie wiem dlaczego zaczelam sie mu przygladac. Wczesniej na niego nie zwrocilam uwagi wogole. No i on to zauwazyl i tez zaczal na mnie zerkac za kazdym razem gdy bylam gdzies obok. Pozniej to juz nie zerkal...pozniej ewidentnie mnie obserwowal tak,ze czulam na sobie jego wzrok. Normalnie czuje ciagle na sobie jego wzrok. Pare tygodni temu szedl smialo w moja strone...ja widzialam kontem oka ale ani drgnelam udalam,ze nie widze. A on w ostatnim momencie skrecil i wygladal jakby byl zly na siebie? Ja mam teraz postawe jakby zamknieta, bo mam w zyciu pogmatwane troche pewne sprawy i niepozamykane z pierwszego zwiazku i dziecko mam wiec sie boje zwyczajnie. A raczej jestem sparalizowana strachem jak tylko sobie pomysle,ze on moglby do mnie podejsc, gdzies mnie zaprosic czy cos, chociaz z drugiej strony bardzo bym chciala :( no ale do sedna. Natknelam sie na fejsie na jego profil przypadkiem dzisiaj. No i troche nie wiem co sobie myslec...ma zablokowany na nieznajomych ale...moge zobaczyc conieco na osi czasu. No i widze, ze mial zdjecie na tapecie ustawione. On na plazy z jakims myslalam kolega...takie normalne nic szczegolnego jakby. A pozniej widze tez jakies tam zdjecie slawnych ludzi i podpis "nie badz gejem" i mam dziwne wrazenie, ze to taki sarkazm? No mam nieodparte wrazenie,ze Ci ludzie slawni byli homoseksualistami? Kolezanka mi powiedziala, ze on taki troche ciotowaty jest...no ze mily spoko, ze lubi go ale...ze dziwny. A ja juz sama nie wiem. Czy to mozliwe zebym byla az tak wyposzczona,ze czuje pociag do geja? A moze on jest biseksualny? Co o tym myslec? Przeciez nie zapytam na wstepie wprost "chej jestes gejem? Bo chce wiedziec na czym stoje" ? No i wogole zauwazylam zmiane w jego zachowaniu ostatnimi czasy. Jakby byl zly na mnie. Co mam o tym myslec? Do glowy wczesniej by mi nie przyszlo,ze on moze gustowac w chlopakach...

Gość gość
może, słyszałem że to nawet dobry sposób na podryw ogłosić się gejem :D ja w sumie pedzia znałem tylko jednego, więc to może za mało by wyciągać wnioski, ale miał on od ch... kolleżanek, co jedna to ładniejsza

Gość gość
Może być gejem, ja pięć lat po skończeniu liceum odkryłam, że dwóch chłopaków z którymi do klasy chodziłam jest gejami, a jeden bi. W życiu bym nawet nie pomyślała.

Gość abcdfgh
acha...no z***biscie...to co ja mam dalej robic? Sa jakies sposoby, zeby to sprawdzic i wiedziec na chociaz 90% ?

Gość Kaaasiaaaaaaaaaal
sprawdź na fellow.pl, ja tam wykryłam wiele facetów-znajomych gejów :D Może twój tez tam jest

Gość abcdfgh
Jego tam nie bedzie, bo chlopak jest z Litwy i mieszkamy w Szkocji.

Gość EWAello
jak ma dużego to tak

Gość bernank
to jest klucz , kobieta bez wahania powinna się pozwolić oddać i porządnie wybzykać facetowi aby po upojnej nocy stwierdzić nad ranem, no nie , tak mi zrobił dobrze, że nie mogę dojść do łazienki , czy to możliwe, że wybzykał mnie gej ?

Gość abcdfgh
bernark wez sobie strzel w lep...ja nie mam zamiaru na wstepie nog rozkladac...a jesli jest gejem to juz wogole. Tylko dlaczego gej oglada sie za dziewczyna? to widac,ze mu sie podobam. To dziwne.

Gość bernank
jeżeli gej rozgląda się za innymi dziewczynami to dziwny z niego gej, a może ten gej jest i czuje się lesbijką ? porządnie jego wybadaj , czy w sukience nie podrywa Twoich koleżanek !

Gość gość
Ja jestem gejem i też oglądam się za dziewczynami. Podziwiam tylko ich urodę, nie są obiektem mojego zainteresowania w sferze seksualnej. Seks tylko z facetem!

Gość abcdfgh
bardzo kurde smieszne...ja mam powazny dylemat, a Ty sie nabijasz. Moze byc np. biseksualny. Poza tym geje czasami sypiaja z kobietami albo dla przykrywki zakladaja nawet rodziny. Moze go czyms w sobie po prostu zaintrygowalam. A moze tylko dramatyzuje ale dzisiaj ten swiat jest tak popieprzony, ze wszystko moze sie zdarzyc...

Gość abcdfgh
o kolega jest gejem to moze mi podpowie po czym poznac geja.

Gość fgfhj
Znam nie jedna ktorej podobaja sie geje . Po prostu maja taka slabosc i lubia ich ogolnie ;)

Gość gość
W żaden sposób nie poznasz geja. Jeśli uważasz, że geja pozna się po ubiorze czy zniewieściałym głosem to się grubo mylisz. To są tylko stereotypy, tak naprawdę wielu homoseksualistów ubiera i zachowuje się normalnie. Przez to, że żyjemy w takim społeczeństwie wiele osób musi się ukrywać swoją orientację seksualną, dlatego żyjecie w świadomości, że wśród Was przebywają tylko osoby heteroseksualne. Najbardziej męski, wysportowany, mogący się wydawać heteroseksualny, facet może być gejem.

Gość abcdfgh
Wiem o tym wszystkim. Jednak mialam nadzieje,ze to sie da wybadac troche.

Gość gość
To,ze w zaden sposob nie mozna zauwazyc,ze to gej-to gruba przesada! Mozna,jezeli ma sie wprawe tak w 90%.Pozostaje jednak grupa tych 10% ;-)

Gość gość
No ciekawe jak się da wybadać. Prawie nikt nie wie, że jestem gejem, nawet się nie domyślają, że wolę facetów. W tym chorym świecie muszę udawać hetero, bo inaczej spotkam się z nienawiścią i brakiem zrozumienia.

Gość gość
pewnie mieszkasz w pl ty wyzej.... :O

Gość gość
Zgadza się...

Gość gość
wszyscy geje ktorych kiedys poznalam wyemigrowali do uk, irlandii, niemiec..., mam tylko sporadyczny kontakt fonem, ale z tego powiedzial na pewno nie zaluje, ze wyjecjal z tego po...go kraju.

Gość gość
* wyjechal

Gość gość
K***a on ma cię w d***e a nie jest gejem