Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Slicznotkaola

seks

Polecane posty

Gość Slicznotkaola

Hej.Mam 17 lat i chcę rozpocząć współżycie nie mam jeszcze chłopaka ale chyba lepiej bedzie jak zrobie to nie ze swoim chłopakiem tylko jakims innym żeby potem wiedziec jak to jest .Czy to boli jak wkłada mi członka czy można coś zrobić żeby nie bolało?

Gość gość
dziecko drogie! co ty chcesz zrobić? przespac się z kimkolwiek żeby sie przekonać jak to jest? dobrze zrozumiałam?!

Gość Slicznotkaola
nie z kimkolwiek tylko z jakims kolegą żeby zobaczyć ale się boje bo słyszałam że to boli za pierwszym razem

Gość gość
Nie wierzę w to co czytam! ! ile ty masz lat???? 17? mi sie wydaje że masz trochę mniej dziewczyno

Gość gość
Jak można chcieć przespać się z kimś dla samego seksu po raz pierwszy! Ty chcesz mieć traume na całe życie?

Gość Slicznotkaola
czuję że jeste gotowa i chce to zrobić z jakims kolegą to takie dziwne? a mam 17 lat we wrześniu skończe

Gość gość
Dziewczyno opamietaj się!!! zwariowałaś chyba.Pierwszy stosunek powinien być pięknym przeżyciem ze swoim ukochanym chłopakiem a nie przygodą sportem czy jak to nazwac nie wiem :(!

Gość Slicznotkaola
no tak tylko zanim znajdę tego odpowiedniego chłopaka to mogę miec już 19 lat albo więcej a ja nie chcę tyle czekać chcę zobaczyc jak to jest już teraz a kto powiedział że ma być żle?pytałam czy to boli bo tak słyszałam

Gość gość
boli bardzo !!!!!!!!nie rób tego!:):) śmieszna jestes laska

Gość gość
Ja pierdykam ale to boli tak boli że z mężem ograniczam się do seksu raz dziennie bo potem umieram z bólu he he

Gość rybka pipka
seks bardzo bolesne przeżycie zawsze po nim ciężko mi się oddycha słabo mi i muszę coś zjeść zabiera mi całą energię i uzależnia,bo potem chcę jeszcz więcej cierpieć i więcej chyba jestem masochistką:):)he he

Gość Slicznotkaola
a może zrobic to ze starszym mezczyzną bardziej doświadczonym? a są jakieś kremy którymi się można tam posmarować?

Gość eurazjatka
Sa, polecam "Nivea 4 pussy".

Gość Slicznotkaola
dzięki a czy to też działa przeciwbólowo?

Gość eurazjatka
Przeciwbolowo polecam APAP Wieczor, no chyba, ze zaczniecie pozniej, to APAP Noc.

Gość Slicznotkaola
ok:).mam tylko jeszcze pytanie czy lepiej z kolegą w moim wieku czy starszym?

Gość eurazjatka
Sprobuj ze starszym, najlepiej z takim po 70-tce, nie ma sprawy, ludzie radzic :)

Gość gość
taki po 70-tce będzie delikatniejszy bo będzie mógł ci tam tylko palca wsadzić haaaahaaahaaa

Gość Slicznotkaola
ja pytałam poważnie a was to bawi bo juz to pewnie macie za sobą szkoda ze nikt mnie nie rozumie

Gość gość
ale jak tu zrozumieć małolate kompletnie pozbawioną mózgu?chcesz sie bzykać to sie bzykaj o co biega?

Gość lilkaszpilka
ale co ja czytam? seks z przygodnym mężczyzną 17 lat ulala:)mam kolegę chętnego i będzie bardzo delikatny :) siedzi koło mnie chcesz go poznać?

Gość Slicznotkaola
tylko pytałam czy to boli ale widze że się pomyliłam pisząc bo i tak nie rozumiecie co ja przezywam wszystkie moje kolezanki maja to już za sobą a co ja poradze na to ze nie mam chłopaka? nie jestem brzydka nawet ładna mam spory biust i jestem zgrabna poprosty nie ma odpowiedniego faceta a chce wreszcie zobaczyc jak to jest i zeby mnie potem juz z chlopakiem jak go znajde nie bolało i zebym juz nie była dziewicą bo to obciach

Gość lilkaszpilka
obciachem jest to co wypisujesz głupku ! mi sie to w głowie nie mieści

Gość Slicznotkaola
do-lilkaszpilka-ja nie jestem głupkiem jak mnie nazwałaś tylko dziewczyna która ma problem jak nie rozumiesz to nie pisz prosze kogoś kto mi pomoże

Gość gość
ja ci dam rade -wsadż sobie tam ogórka i delikatnie masuj posmaruj się oliwką i sobie spróbuj ile wejdzie delikatnie zrobić"dobrze"błona dziewicza jest rozciągliwa ale nie musi cie to boleć tylko musisz się najpierw dobrze rozgrzać pomyśl sobie o fajnym chłopaku musisz się najpierw podniecić rozumiesz? taka gra wstępna zrób sobie ją sama włącz sobie jekis film erotyczny i wszystko pójdzie gładko :)

Gość Slicznotkaola
dziękuję za miłe słowa ale to znaczy ze mam sobie ogórka wsadzić? to ma być mój pierwszy raz? ktoś tak robił już?

Gość gość
taaak ja np.straciłam dziewictwo z bananem:)

Gość lilkaszpilka
a ja z białą kiełbaską:):)masakra uciekam stąd bo nie wierzę w to co czytam!!!

Gość gość
ha ha ha bo umrę zaraz:):)

Gość gość
...się tu działo:)