Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyjaciolki dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Prosiłem dziewczynę żeby nic nie mówiła o nas swoim koleżanka I przyrzekla że nie powie. Czy to Wgl możliwe? Czy każda dziewczyna pepla wszystko

Jeśli chodzi Ci o to, że ma nie mówić że w ogóle ze sobą jesteście, to uważam, że takiego czegoś nie da się na dłużej utrzymać w sekrecie :) a jeśli masz na myśli nieopowiadanie o intymnych szczegółach waszego związku to jest duża szansa, bo np. ja nigdy z żadną koleżanką nie rozmawiałam na takie tematy, ani też nie zdarzyło się, żeby któraś z moich bliskich znajomych na babskich pogaduchach rozpoczynała takie zwierzenia. Jeśli chodzi o rozkminianie intymnych szczegółów związku i swoich partnerów tzn partnerek, to jest to zdecydowanie męski temat i pewnie dlatego masz stracha, że sam z kumplami obgadujesz dziewczyny...swoje i inne...:p

Gość gość
Nie obgaduje I właśnie chce żeby nasze sprawy zawsze pozostały nasze

Gość gość
prędzej czy później powie :/ taka jest prawda i oczywiscie doda: "tylko nikomu nie mówcie", a one przekażą swoim przyjaciółkom i też dodadzą "nie mówcie nikomu" ... w koncu o swoim związku dowiesz się od kuzyna z kanady

Gość gość
No właśnie też tak myślę. Mowilem jej że lepiej prowadzić bloga żeby ludzie noe przekrecali poźniej plotek ale ona się uparla I mowi że nigdy nic nie powie... Jak można wierzyć jakiejkolwiek koleżance że nie powie nic dalej. Ja wiem o swoich kolegach za dużo od mojej dziewczyny bo powiedialy jej kolezanki...

Gość gość
Nie wierz w cuda

Gość gość
Ale czego ma niby nie mowic. Pewnie jestes kiepski w lozku i cierpisz na przedwczesny wytrysk masz malego penisa. Uwierz mi nawet przyjaciolka sie takich rzeczy nie mowi bo to wstyd ze sie z kims takim jest. Jedynie co jedna przez druga sie chwala jacy to faceci sa super w lozku i maja pytna w spdniach itd. Jak sie nie ma czym chwlic to sie nie mowi nic.

Gość gość
ale co chcesz ukryć: to że jesteście razem jakieś szczegóły waszej intymności? Jesli to pierwsze, to dlaczego?

Gość gość
Ja swoim przyjaciółkom nie opowiadam o szczegółach mojego związku. Znamy naszych partnerów, ale nie rozpowiadam im o naszych kłótniach, czy o sprawach intymnych. One zresztą też mi o tym nie opowiadają.