Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wycieczka do Hurghady

Polecane posty

Gość gość

polacy dlaczego jestescie tacy beznadziejni i pomimo tego ze tam jest wojna to wam szkoda tych kilku tys,czy ta wycieczka jest warta wiecej niz wasze zycie.Ogladalam wiadomosci i bylam przerazona jacy polacy sa glupi bo pomimo tego ze wszyscy mowia zeby tam nie jeschac to oni i tak to robia.

Gość owadomnie
Uważam że MSZ powinien zastrzec, że wszyscy idioci wyjeżdżający do Egiptu powinni liczyć się z tym, że wracają do kraju własnym staraniem i na własny koszt. Nie widzę logicznego wytłumaczenia, dla którego my podatnicy mamy płacić za bezmyślność i beztroskę chytrych wczasowiczów. Kupili wycieczkę i pojadą, co z tego że tam trwa regularna wojna... Ostatnio widziałam wywiad z pewną paniusią...wyjeżdża z 3letnią córką żeby jej pokazać Egipt, no bo przecież w Biurze Podroży mówili że bezpiecznie.... taaa...biuro podróży nie chce tracić pieniędzy.....kto wie lepiej co tam się dzieje ? dziunia z biura podróży X czy MSZ ?

Gość gość
ja akurat nie place za ich powrot poniewaz mieszkam i pracuje w szwajcarii,ale nie moge sie nadziwic co ci ludzie maja w glowach,czy ta kobieta o ktorej mowisz jest zdrowa na umsle biorac w tak niebespieczne miejsce swoja mala coreczke

Gość gość
niebezpieczne

Gość gość
Pomijając już kwestie bezpieczeństwa. Nie wyobrażam sobie wypoczywać w miejscu gdzie ludzie co chwilę umierają. Nawet jeśli w kurortach jest bezpiecznie i nie widzi się walk to przecież ma się tę świadomość, że kilka kilometrów dalej walczą ludzie, giną niewinni. Paranoja. A tak już zupełnie poza tym to co to za wakacje nad brzegiem basenu cały czas. :o

Gość gość
ja tez tego nie rozumiem czy my polacy naprawde jestesmy takimi przyglupami

Gość gość
a niech jadą...i sie cieszą ze udało im sie tanio pojechac w egzotyczne miejsce:)bo palmy nigdy nie widzieli debile!

Gość gość
Dobra niech jada,tylko niech wracaja za swoja kase jesli bedzie taka potrzeba.Nie mam ochoty placic za tych prostakow

Gość gość
tak ten narUd jest tak beznadziejnie głÓpi.....dopiero jak ze dwóstó mózółów wpadnie na plaże i poderżnie gardła białasom będzie lament..ten kraj nie ma lotniskowców i floty ..kórwa wyślemy debilom kajaki do ewakóacji i niech wiosłóją

Gość gość
z tego powodu będą głosować na palikota i sld...również

Gość gość
Bo Polacy to taki Narod. Pewnie czesc z tych ludzi wziela pozyczki nawet dlatego musza jechac. Problem sie zacznie jak zwolennicy bractwa muzulmanskiego zaczna szturmowac kurorty zeby sprzeciwic temu co robi wojsko. Niby wiedza ze bez turystow Egipt bedzie mial duze problemy ale to sa nieobliczalni fanatycy...

Gość gość
no ja wlasnie jadac do pracy slyszalam ze Hurghada jest juz ostrzeliwana,nie wiem gdzie ci ludzie maja mozgi,chyba w d***e

Hurghada jest piękna, często tam spędzam wakacje, Morze Czerwone jest cudowne. Z biura turystycznego z którego korzystam to 3MTours http://3mtours.pl/, super wszystko zorganizowane, najpierw był Kair, Luksor i wreszcie Hurghada, mnóstwo odwiedzonych miejsc, przewodnik bardzo miły, jak możliwość wynajęcia jachtów, jeepów i quadów. Nurkowanie z delfinami, no ekstra tam jest :)

Hurghada jest piękna, często tam spędzam wakacje, Morze Czerwone jest cudowne. Z biura turystycznego z którego korzystam to 3MTours http://3mtours.pl/, super wszystko zorganizowane, najpierw był Kair, Luksor i wreszcie Hurghada, mnóstwo odwiedzonych miejsc, przewodnik bardzo miły, jak możliwość wynajęcia jachtów, jeepów i quadów. Nurkowanie z delfinami, no ekstra tam jest :)