Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Raz srałem w toi toiu i nie udało zamknąć się mi drzwi

Polecane posty

Gość gość

bo jakiś zamek był kijowy i myślałem, że zamknięte. Otwiera drzwi taka babka koło 30 i pyta czy wolne. Ja mówe czy nie widzi, a ona, że czy mogę się posunąć bo ona też sra i szkoda jej 2 złotych płacić, skoro już zapłacone i się sytuacja przytrafiła, to czemu by nie skorzystać. Ja mówię, że nie bardzo, bo dziura na d**ę mała, a ona że nie szkodzi, że jej dużo miejsca nie trzeba. Powiedziałem jej w końcu, spadaj kobito bo się skupić nie mogę, a ona że skoro drzwi nie zamknięte to może sobie stać i patrzeć na mnie ile chce :o Wstałem, odepchnąłem ją i trzymając drzwi ręką spokojnie się wysrałem, bo ona się dobijała. :o Boże ale kobiety w tym kraju dzisiaj chamskie.

Gość fghujiker
hhahaha głupek hha ale toj toj w pl jest chyba bezpłatny i dla bezdomnych :D

Gość gość
Bydlę. Miałeś rację że ją odepchłeś bo jakbyś ją wpuścił do srodka to po wyjściu z toi toja ona by zaraz na komsariat poleciała i zgłosiła g***t brutalny. A w tym parku czy gdzie tam byłeś że toi toi stał to pewnie monitoring jest i by cie nagrało jak z kibla wychodzicie i już byś miał przesrane.

Gość rewelacjaa
gimbusie. A podręczniki juz kupione?

Gość gość
:hahha :D tak tornister juz na plecach i stoi przy drzwiach

Gość gość
No ja bym się nie śmiał. akurat za takie podglądanie gimbusa przy intymnych czynnosciach to mozna nieźle beknąć.

Gość gość
Mam 29 lat i nie jestem żadnym gimbusem.

Gość gacie w dół
:D beknąc to można za świntuszenie :))

Gość rewelacjaa
Ale zmyslasz jak gimbus wiec mentalnie nim nadal jestes.

Gość gość
To chistoria która faktycznie miała miejsce, nie zmyślam. Zastanawia mnie dlaczego kobiety takie są chamskie i skąpe, że nawet człowiek nie może się w publicznym miejscu spokojnie wysrać.

Gość gość
no a ty się cieszysz jak gimbus ze zmyslania gimbusa gimbusówko czy to nie chamskie, widac z daleka że baba, w dodatku z mentalnością gimbusa i usiłje tą swoją mentalność dziecka innym wmawiać nie chichraj się tak bo ci mcha wleci

Gość rewelacjaa
Przestan klamac, bo nos jak u Piniokia ci wyrośnie. Zmiataj na trzepak!

Gość gość
Kobiety są takie chamskie bo równouprawnienia nie ma!!! A własciwie jest równouprawnienie ale tylko w te strony i kierunki co są dla bab wygodne. Żadna kobieta nie krzyczy na wiecu żeby uwolnić zawód śmieciarza i kanalarza tylko im parytety do parlamentu w głowach. I do menadżerskich stanowisk pilno. Niech śmieciami i sciekami dalej faceci się zajmują. Tam niepotrzebne udział szanownych pań. No i jak wobec niej będziesz człowieku chamski to pamietaj ze jesteś rasista, szowinistą, świnią chamem, pierdoła, metrem, autobusem, rowerem, kartoflem, konbiobijcą i najgorszą ciotą we wszechswiecie ale jak ona bez powodu się do ciebie przypierdzieli no to przecież i tak twoja wina wyjdzie tak czy inaczej To jest kooorva równouprawnienie po babskiemu. Ale żem epistoue napisał.