Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co to może być

Polecane posty

Gość gość

kochałam się z chłopakiem w 13 dniu cyklu, kilka pchnięć skończył na brzuchu, wcześniej też miał 2 wytryski. Świetnie potrafi wyczuć ten moment, kilka lat się tak "zabezpieczał", i tu rodzi się moje pytanie czy płyn preejakulacyjny może doprowadzić do ciąży? jestem przerażona, boli mnie lewy jajnik i czuję się opuchnięta w tym miejscu owulacja powinna się skończyć.. to miało miejsce 4 dni temu. Co o tym myślicie?

Gość gość
"Świetnie potrafi wyczuć ten moment, kilka lat się tak zabezpieczał"- dziewczyno stosunek przerywany to nie jest zabezpieczenie, zwłaszcza że nie konczy się na jedym stosunku- jak ktoś napisał, plemniki zostają w cewce i wydostają sie z preejakulatem, jak można być aż tak naiwną????????????????? jesteś na najlepszej drodze do wpadki- użyj głowy zamiast waginy- to nie boli

Gość JoannaWk2000
niby zadne zabezpieczenie, ja zabezpieczam sie tak od 4 lat i jakos nam sie udaje uniknac ciazy !

Gość gość
powodzenia i nie pytaj głupio czy jesteś w ciąży

Gość gość
joanna radzę się doedukowac na temat zabezpieczeń, a to że do tej pory nie wpadłaś moze swiadczyć o tym, że twój facet ma słabe nasienie lub ty problemy z płodnością

Gość JoannaWk2000
ja nie musze się douczac :) interesowalam sie naszym zdrowiem bo owszem myslelismy ze cos jest nie tak skoro jeszcze nie wpaslismy przy takim "zabezpieczenie" ale wszytko z nami ok :) poprostu mamy szczascie. kiedyz pewnie sie skonczy :)

Gość gość
rozumiem, ze badaliście nasienie, ty wszystkie hormony i miałaś hsg ;)

Gość gość
Dziewczyny zrozumcie terminologię; Kochają się męzatki Panny się bzykaj Tirówki się sprzedają Panienki z "Q" się p******ą

Zgadzam się, stosunek przerywany to żadne zabezpieczenie, a juz szczególnie kilka razy pod rzą. Do tego nigdy nie wiesz, czy chłopak nie będzie kropelkował.