Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stara zyciowa prawda

PRZESTANCIE SIE ZADAWAC Z BEZUZYTECZNYMI LUDZMI

Polecane posty

bo potem placzecie,ze jestescie doopa na lodzie.trzeba zawierac pozyteczne znajomosci a nie z kumplami na piwo chodzic,bo wracacie pijani i splukani a jak co do czego to zostajecie sami.oto kto jest w zyciu potrzebny -policjant -lekarz -adwokat -pracownik banku(dzial kredytow) wtedy zamiast czyjegos biadolenia jak to komus trasznie przykro i takie tam,ktore i tak nic nie wnosi do waszego zycia,dostajecie fachowa porade i pomoc.

Gość gość
kupie twoja przyjazn za moja uzytecznosc :P, :P, :P

Gość gość
Nie każdy jest tak egoistycznie nastawiony do życia i do zwyklych znajomości. Z takim podejściem to wiadomo, że nigdy nie znajdziesz prawdziwych przyjaciół, być może, stwierdzisz, że taka bezinteresowna przyjaźń ci nie jest potrzebna. Lecz życie w końcu zweryfikuje twoje podejście,,,,,, będzie to bolesne

jakos srednio wierze w bezinteresowna przyjazn ale przyjazn moze byc ale odpowiednie kontakty sa tez potrzebne,bo jak sie znajdziecie w czarnej doopie to wam przyjaciel raczej nie pomoze,bo nie bedzie umial.chyba,ze lubicie sluchac jak ktos mowi TAK MI PRZYKRO ALE NIE UMIEM TOBIE POMOC:P

Gość gość
nastaw sie na barter, bo tylko do tego sie nadajesz

i czyta sie takie rzeczy-nie mam kasy,zaden bank mi kredytu nie udzieli,musze pozyczyc od znajomych ale chyba nie pozycza,nie stac mnie adwokata,chce zwolnienie ale nie wiem czy lekarz wypisze,chyba sie powiesze bo nie ma mi kto pomoc.....to ja sie pytam gdzie sa ci oddani przyjaciele?nawet jesli sa,to zazwyczaj jedziecie na tym samym wozku,bo swoj do swego ciagnie.zaprzeczajcie ile chcecie a wspominicie moje slowa jak sie wam grunt pod nogami zapali:P

Gość gość
Ja właśnie takich interesownych pasożytów jak ty wyeliminowałam z mojego środowiska, bo nie chcę być cały czas wykorzystywana.

Gość gość
przyjaciol poznaje sie w BIEDZIE a ty masz tylko interesantow

Gość jeszcze bym dodała
do tej listy MECHANIKA SAMOCHODOWEGO

Gość gość
Nie możemy przestać zadawać się z bezużytecznymi ludźmi, bo wówczas nikt by nie mógł pisać z Tobą na kafe

i ta biede bedziecie razem ciagnac:P jak ma do mnie przyjsc kolezanka i pierrdolic,ze zlamala sobie tipsa orzy myciu okien-to ja dziekuje,zlodziej mojego czasu i tyle

Gość gość
a widzisz ja jestem adwokatem i nic mnie tak nie wkurza jak prośby o darmowe porady prawne bo "dla ciebie to chwila". Dlatego z całą grupą pasożytów nawet się nie koleguję, ba! nawet na fejsie wywaliłam. Najbardziej mnie rozwalały prośby na fb od osób których z 10 lat nie widziałam pt. a napiszesz mi pozew rozwodowy, a pozew o alimenty. Pisanie pozwów to nie 5 min. a pomagać to mogę biednych w fundacji.

Gość gość
ja Tobie przyznaje racje

Gość gość
wiesz, wygralem kiedys sprawe rozwodowa odwalajac cala czarna robote za takiego pasozyta adwokata jak ty on to tylko firmowal swoim nazwiskiem

Gość gość
pani adwokat,jasne,cos za cos,takie zycie,ja prowadze pewna dzialanosc ale nie bede wchodzic w szczegoly,nazwijmy to ukladem:P

Gość gość
Jeszcze raz napiszę , to ty jesteś bezużytecznym pasożytem, który traktuje ludzi instrumentalnie. Pamiętaj , że kiedyś tym ludziom otworzą się oczy i nawet nie popatrzą w twoją stronę.

Gość gość
ludzie nawzajem traktuja sie instrumentalnie,a ten poyebany naród w szczególności,tutaj nikt niczego bezinteresownie nie zrobi

Gość gość
cały plebs wchodzi w duupe tym wszystkim lekarzynom,adwokacinom i innym z tzw.klasy sredniej,a pózniej się szczycą kogo to nie znają,choć zamienili jedno zdanie z burakeim,to uważają ,że maja znajomosci że ja p*****le

Gość gość
dlatego teza zawarta w temacie jest jak najbardziej słuszna,w tym kraju trzeba patrzeć tylko na znajomości z których sa korzyści,reszta to marnotrawienie czasu

napisalam,ze PROWADZE SWOJ INTERES.....pasozytem nie jestem,to na zasadzie ukladu......w szczegoly wchodzic nie bede bo to nie temat o robieniu interesow. i ALBO sie odizoluje od pasozytow ALBO bede miala pozyteczne znajomosci.

Gość gość
najlepiej idż się powieś

ale komu ja to mowie:Oja wy tacy madrzy i zarani bo chodzice do pani Zosi z pod 5, zeby10 zl do konca miesiaca pozyczyc:Ojakie to szlachetne,prawda?

Gość gość
No w końcu napisałaś coś o sobie. Nie pisz o lekarzach czy adwokatach, tylko o swojej sąsiadce z pod 5. Nie sądzę, żebyś miala kiedykolwiek do czynienia z ludźmi o których tu piszesz, bo oni są zbyt inteligentni, żeby zadawać się z takimi prostaczkami jak ty.

ostatni gosc a co boli cie,ze nie kazdy zyje kleczkach?

Gość Kubus Muchatek
mnie boli tylko idiotyzm twoich postow poza tym juz nic

Gość gość
niestety tacy wybrakowani ludzie też istnieją, ale dzięki takim wlasnie możemy poczuć się lepiej, bo wzrasta samoocena